✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Щоб кинути безнаказано. московити пропонували?
-
Мені пропонували працювати без оформлення щоб податки не платити. Ніби чого тут такого, всі так роблять
-
Не адекватна, але їх багато
-
яких?
-
Я особисто здавав такіх в КУК
-
тобто адекватна людина, а живе в центрі і не поспішає з'їхати?
-
Десь 15-20%... За одну людину я б не писав
-
і людина притомна?
-
Ні, знаю нажаль іньши випадки,
-
Це мудре рішення, імхо. З центру міста нормальна людина сама захоче з'їхати якнайшвидше 😇
-
Чи вона потрібна у такій формі?
-
Влада дала все, прихисток фінансову допомогу, але нажаль значна кількість новоприбулих не хочуть шукати роботу, волонтерити, навіть за гроші з допомоги не хочуть шукати житло в аренду Це ДУЖЕ!!! Прикро
-
На разі це так! Як буде за тиждень не відомо. Дуже погано, що значна кількість наших ведуть себе так, як не личить людині. Виходячи з цього, програма допомоги може бути згорнута у будь якій день!
-
Сьогодні 13 день мого карантину в готелі біля аеропорта. Принесли листа, що післязавтра (як карантин скінчиться) мене переводять в інший готель, в центр міста, щоб звільнити тут місця для новоприбулих. І в листі написано, що я можу там жити ще місяць, але будуть перевіряти як я шукаю житло. Нема чого хвилюватись, провінція дає гарну підтримку
-
Так
-
Ну ок
-
Вот ми вийшли з самольота в Тороето пройшли декларацію, отримали воркпермід потім в нас пересвдка в Вінніпег. Прилетіли в Вінніпег забрали багаж і шо просто підходити до стійки з волонтерами і казати шо нам потрібне житло для проходження карантину? Чи як? Мені прозто незрозумілий цей процес🙉
-
Обясніть будь-ласка як відбувається поселеня в готель в вініпезі без попередньої домовленості?