✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Всім привіт
-
може таке стане в нагоді також
-
www.telus.com/en/deals-and-bundles/smartwear-security-deal?cmp=KNC_sGGL_cpromo_bSHS_adNB&gclid=CjwKCAiA2L-dBhACEiwAu8Q9YIvul4sJ0d6qEJQvL1ke2ndEmiIdmipCz8rMOZol_mNF8I5HNpW_lhoCCh0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
з пнєвматом ви проти 10 хлопців також нічого не зробите( може лише більше розізлити. Зброя то не тільки захист - але й навички і культура поводження. я думаю в разі нападу по можливості телефонувати 911 - або люди викличуть - тут приїзажють дуже швидко
-
і закон про самозахист куди краще, ніж в Україні, але, на мою думку, гірше ніж в США. Але туж ліцензію на зброю отримати навіть легше, ніж в Україні
-
і самозахист можливий - але в розумних межах. Якщо хтось зайде до вас додому з плохими намірами і ви його вбєте - вам нічого не буде. Але стріляти в автобусі вам не дадуть
-
це один з найсуттєвіших вад для мене в порівнняні США та Канади. Зброя та медицина
-
бо я всім на роботі розповів про дзюркаючого хлопця - всі сказали що йому потрібна допомога. Всі друзі з України сказали що треба було йому наваляти. Такі вони різні підходи
-
Фрик
-
так що сприймайте наявність таких людей тут як проявлення свободи. Неприємні контакти бувають - але таке всюди тут (навіть в США) - може саме тому це толерантне суспільство створило таку країну.
-
Це жах 😭 На півночі в районі якомусь Ґарден чи що…забула. Викрали машину в жінки 4 корінні. Результат: поліція затримала лише одного, бо то перша нація
-
але водії дуже чемні - часто чекають поки старі люди дійдуть до місця і сядуть, тільки потім починає рух. Один раз зупинились и водій підйшов до бабулі - перевірив чи жива и чи не проспала зупинку, бо долго вже спала і не рухалась
-
автобуси то окрема каста тут) в мене був тиждень людей без штанів - 2-3 людини знімали штани и їхали далі, один почав дзюркати прямо в автобусі. Водій зупинив - викликак когось, а декілька пасажарів почали виштохвувати писяку з автобусу - а інші захищали його (такі вони канадці, всім співчувають і хочуть допомогти). Ще були драки, рази 3 точно, ригали пияки и так далі - кожна нова поїздка то нові варження. В Україні треба йти на вокзал, щоб побачити таке життя (в підземне місто в Києві - я потім воняв ще тиждень) - а тут 3 бакси - і вражень на весь день))
-
Ух Типікал даун таун
-
Дуже вам дякую за інформацію
-
Що таке «європейські»? З якої саме країни? Вона є у цьому переліку? www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx
-
Дуже дякую!
-
807 Henderson Hwy, Dr Alex Serebnitskiy
-
Не беріть в голову цей шлак по типу "+- як в Києві " , я живу в даунтауні. Постійно бомжи,індіанці , і просто купа хворих і об*обаних людей які готові вас прирізати за 10 доларів. Самому якщо в пізній час не ходити то ще можна перетерпіти, але якщо є діти то краще цю шляпу обходити 10ю дорогою
-
Вітаю З Новим Роком в Україні!🥳
21 Jan 2023, 08:51
365/24911
27 minutes ago