✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Моя пропозиція, у вихідні давайте поширювати, хто як відпочиває, а не хто в чому винен
-
Андрій отримав RO до понеділка
-
Тут волонтери міняються, і щоб хто б один був з вами і розповідав про все немає, одні допомогають знайти житло, іньші працюють перекладачами, просто вам нададуть інформацію і ви вже самі ходите і робите. З необхідними документами вам допоможуть відразу, тут все роблять в одному місці , а далі втягнеться і все у вас вийде ! До зустрічі в Вінніпегу :)
-
Я заповнювала анкету КУК Манітоба (Канадсько Український Конгрес, шукайте у фейсбук), щоб у волонтерів була уява скільки людей їде. Вони можуть або зустріти вас, або там в аеропорту нікого не буде і треба дзвонити до готелю
-
В аеропорту є стійка із соняшниками, подзвоните до готелю і спитаєте за номери. Розселяють безкоштовно
-
Проте не можна вважати "руzzкими" всіх російськомовних українців.
-
Подивився на пару сайтах пошук житла, в Вінніпегу, є багато, і ціни гарні, но я розумію що потрібно наперед якусь суму платити, і поки не прилечу зняти квартиру не зможу, вірно?
-
То не треба просто російськомовних (в побуді) українців прирівнювати до москалів/ватників/орків.
-
Адмін молодець, і чат цей супер. Якість завжди вище кількості. Чому орки, навіть в Канаді, не розуміють..що українці в Канаді хочуть бачити, допомогти, зібрати саме українців, щоб мати діаспору друзів!... Їм краще вибрати з десятка ватніків - одного українця і мати з ним справу, чим ковирятися в москальскому гімні? Хіба так важко зрозуміти чого хочуть порядні люди?
-
Ну то є паспорт, де вказано громадянство - раз. Що далі? В балтійських країнах російськомовні є теж, тому їм відомо, чому так може бути.
-
Тобто оце не реклама вашого сайту? Люди розмовляють на тій мові, на якій вони звикли і не вам, чи комусь іншому вказувати на якій мові спілкуватися іншому. Також ми не переходили на "ти" та про сраку замість голови-думайте перед тим, що ляпаєте своїми кінцівками. Адміни, ау? @GrybAS тут бешкетник порушує правила чату.