✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
То ти забув свій..... Спробуй 1111
-
Не, данні скидають мені, бо тим, в кого немає профілю телеграм світить бан хамер за рогом
-
ca.indeed.com/m/viewjob?jk=dc704bc0e0c046dc&from=serp&prevUrl=https%3A%2F%2Fca.indeed.com%2Fm%2Fjobs%3Fq%3Dukrainian%26l%3DWinnipeg%252C%2520MB%26radius%3D25%26from%3DsearchOnSerp%26sameL%3D1 вакансія для водія зі знанням укр/рос, можливо, комусь буде у нагоді
-
Гайз, капча (цифри) тільки для новоприбулих у цей час. Прочитайте будь ласка в закріплених повідомленнях інфу
-
8025
-
3013
-
Що за цифри?
-
Что за цыфры???
-
3271
-
Я шукаю саме кімнату. Я мав резервацію на Airbnb, але вона спливає сьогодні. За останній тиждень я зв'язувався з щонайменше 30 людьми на kijiji, facebook marketplace, rentals.ca, на студентських маркетплейсах мого університету і мав відповідь лише від 1-2.
-
А ви вже жили в готелі? Річ у тому що за такі гроші ви можете зняти тільки кімнату з кимось. Пошукайте на kijji
-
Ура, наче по трохі розібралися!
-
Вітаю! Я інтерн з України. Працюю в лабораторії в Університеті Манітоби. Шукаю житло у місті Вінніпеґ в оренду на 1-2 місяці (квартира або кімната). Без тварин та поганих звичок. Бюджет 400-550 CAD. Терміново! Буду вдячний за допомогу! Якщо хтось може прихистити на більш короткий час - це теж дуже допоможе!
-
Капча (цифри) то для нових користувачів, поточним не треба!
-
То для нових, бо дуже багато боти лізуть до чату