✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Занимаюсь продажей табачной продукции ( Стики Glo/iqos, сигареты , ElfBar 5% и т.д) Самые низкие цены Пишите и спрашивайте, что вам нужно в лс📩
-
Цікаво, чому в Манітобі, де було раніше багато українських переселенців, і зараз трохи більше, немає на радіо жодної української пісні? Хоча б Єд Широн + Тарас Тополя
-
http://kijijiautos.ca, facebook marketplace або у дилера (продають як нові, так і уживані). Дивіться уважно, щоб авто мало safety standards certificate. Інформація щодо процедури купівлі: migrant.biz.ua/kanada/transport-kanada/kupivlia-avtomobilia-v-kanadi.html/amp
-
Дякую) оце так швидко Дійсно Friendly Manitoba 😊
-
miles4migrants.org/ukraine2canada/
-
www.google.com/url?q=miles4migrants.org/&sa=D&source=editors&ust=1657839757469054&usg=AOvVaw2NsZZkpSR-DGM2zW3Mlx50
-
Привіт усім! Можливо хтось підкаже, де можна зареєструватись на безкоштовні рейси з Польщі до Вінніпегу?
-
Вітаю всіх. Хто вже здав медікал екзамс в Канаді - куди вам результати прийшли? На електронну пошту? Кабінет Канада.ка? Доктор в руки віддав ?
-
Треба поміняти хелс кард, якщо є вже арендоване житло. Я доречі сьогоді також ходила обмінювала укр права. Запитали 2 документи які підтверджують адресу. Я дала хелс кард и договір аренди. +паспорт, ворк пермит, +права.
-
В мене хелс кард, на готельну адресу
-
Ні. Я просто її дав щоб так само адреса була записана.
-
А тобто почати треба з хелс карти
-
Ні, я дав тільки heals card з тою адресою що буде, так і сказав що буду там жити через 2-3 дні. Безкоштовно - ви коли отримували тимчасові, вам дали папірець на якому написано що перша заміна адреси після готелю безкоштовна. Я ще не отримав перші постійні права - вони повинні ще прийти в готель, а нові вже прийдуть на нову адресу і дали нові тимчасові.