✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Картку потрібно активувати в точці оператора
-
Термінали в деяких магазинах також не працюють
-
Підкажіть в когось були моменти з сімкою в айфоні у Вінніпезі коли підєднали перший раз ?
-
Вчора підключили Lucky mobile собі, ще довго думали взяти Chatr чи Lucky.. Як знали) Lucky працює)
-
Service interruption Our technical teams are working to restore our services alongside our global technology partners, and are making progress. We know how much you rely on our networks. Today we have let you down. We are working to make this right as quickly as we can. We will continue to keep you updated, including when services will be back online.
-
Це те саме що і chatr? Теж халепа з ним((
-
Та капець, а як люди в місті зараз орієнтуються? Як в поліцію наприклад зателефонувати
-
Я техпідтримці Київстару півдня писав, бо роумінг не працював, мережу не знаходило.. А то проблема виявилася з місцевим оператором, якась хакерська атака наче.. У нас зв’язок та інтернет правцював в Україні навіть коли війна почалася… Слабаки)
-
А хто знає, що з Rodgers, і коли він почне працювати?
-
Тут про шахрая Артура у Вінніпезі. Будьте уважними!
-
www.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2283622618468245/
-
Всім привіт) підкажіть будь ласка на якому сайті можна пошукати житло?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, вилітаємо 9-го з аэропорту Франкфурт на майні (Німеччина). Чи можно в аеропорту дитині здати експрес тест на covid? Скільки він коштує і скільки його треба чекати?
-
1715 Wellington Ave, Winnipeg, MB R3H 0G1 Best western hotel. Чи в аеропорту у волонтерів
-
знаю є точно в аеропорту в Торонто на стійці показуєте паспорт і вам видадуть на 1 місяць бескоштовну
-
Усім привіт) хтось може підказати якого мобільного оператора краще обрати?
-
Чи є адреса де можна отримати сімки?
-
Так вони безкоштовні
-
Добрий день, чи знаєте де можна отримати безкоштовні сім-картки і скільки вони будуть діяти?
-
Ну вони так і сказали що ми «зароботали». Також знаю пару сімей, здають квартиру у Чернівцях, а самі в Чехії на допомозі 5000корун сидять 🤷🏻♀️
21 Jan 2023, 08:51
4492/24998
about an hour ago