✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, хто вже летів! Зареєстрована валіза має мати до 23 кг, а можна 2 валізи щоб в сумі були 23 кг чи тільки одна на 23? Дякую
-
www.facebook.com/profile.php?id=100080151486208
-
Дякую
-
В Добромаркете на Мейне был один в продаже
-
Наприклад: www.amazon.ca/Ukraine-Flag-Ukrainian-Flags-Banner/dp/B00AK8SD8S?dplnkId=f73215b8-3fea-4e0f-b571-42253a5911f8
-
Доброго ранку, може хтось підкаже, де можна купити флаг України. Дякую.
-
Як я розумію, в самому місті гарно розвинений громадський транспорт.
-
Як там з громадським транспортом, чи можна без авто обійтись?
-
Пишу вам у приват
-
Дякую А як це зробити?
-
Ні, на Airbnb можна забронювати і на місяць, можливо ви не так зрозуміли щось
-
Дякую. Не хотілося б займати місце в готелі, якщо їх обмаль і якщо вони призначені дійсно для тих людей, які не мають жодних фінансових можливостей. Але адреса вкрай потрібна...
-
В аеропорту є стійка з волонтерами, до них підходьте, вони вас відвезуть до готелю
-
Дякую
-
Їдте в готель Best Western Plus, там безкоштовне житло на 2 тижні і більше. І в готелі хаб де можна оформити документи і щось спитати, дуже зручно…
-
Доброго дня. Ми з сім'єю ( я, чоловік, двоє дітей 5 і 7 років), отримали візу до Канади. На 7.7.22 куплені квитки. Прилітаємо і хочемо поселитися в Вініпезі. Розуміючи те, що житло на тривалий термін , без кредитної історії і ще не перебуваючи безпосередньо в Канаді, ми скорше за все зняти не зможемо, ми вірішили зняти житло на Аirbnb. Справа в тому, що на Airbnb житло можливо забронювати лише на 2 дні... Чи може я щось неправильно зрозуміла? Чи потрібно до приїзду до Канади, вказати якусь адресу, на яку потім ми будемо реєструвати усі наші документи?Будь ласка, підкажіть, як все правильно зробити, де взяти адресу проживання, якщо хочемо зняти тимчасове житло, а на місці шукати на довгостроковий термін? Можливо можна вказати адресу якоїсь української організації, а потім, будучи в Вінніпезі, знайшовши тривале житло, переписати адресу? Дякую.
-
З якого саме?))
-
А як добратись з аеропорту ?
-
Огромная благодарность!!!
-
t.me/ukrainenewfoundland
21 Jan 2023, 08:51
4738/24168
12 minutes ago