✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго вечора всім, хочу познайомитись з місцевими українцями) нещодавно приїхала, дівчата хлопці давайте знайомитись🇺🇦❤️
-
Я планую на 17-20 числа. Хочу дн сина відсвяткувати вдома)
-
Я до речі шукаю попутчика для мами на 14 лютого з Варшави в Торонто 🌝 потім теж у Вінніпег
-
Диплом знадобиться скоріше за все уже аж для ПР, для роботи - навряд чи спитають, хіба що отримувати ліцензію на свою професію як то лікар чи вчитель. Можна зробити оцінку і прирівняні через WES (world education services), у них на сайті створити заявку треба, а потім звязатися з українським інформаційно-іміджевим центром, і вони допоможуть підготувати і перекласти усі папери.
-
Доброго вечора. Планую з сином (7років) летіти в Канаду, ( Вінніпег), в середині лютого. Можливо є тут матусі, які також планують летіти? Могли б разом освоюватись)
-
Друзі підкажіть пліз де як перекладали диплом про ВО нострифікація апостіль .. визнання.. я розумію що поки слабкий рівнь мови претендувати на пристижну роботу не варто але через рік/2 після удосконалення рівня мови це може стати у пригоді? дякую
-
Чи є такі, хто подався на вклейку візи стікер тут, в Канаді? Маю питання щодо дітей. Відгукніться
-
Таак! Дуже приємна дівчинка ☺️❤️ Тепло стає, коли зустрічаєш таких людей
-
привіт millennium library вже відкрили?
-
Costco ок, але пам'ятаємо що не всі із нових мають картки, аутлет взагалі не сподобалось, якось ну дуже дорого
-
В Costco багато одягу. Ще є Outlet.
-
В Поло парк в Brown на касі працює україномовна дівчина :)
-
Так, саме так)
-
Але ви можете скористатися безкоштовними курсами лишень раз на рік. Тобто, якщо ви вже маєте класи з англійської, то з французької цього року не отримаєте, хіба що в наступному.
-
мені сказали в Манітоба старт, що для направлення на безкоштовні курси потрібно пройти тестування від WELARC на знання французської. все те ж саме, що і з англійською.
-
В Вінніпезі є безкоштовні мовні курси з французької? Просто для сасорозвитку
-
Нажаль, частіше ніж хотілось би... Ось гайд vextermination.com/en/blog/article/how-to-check-used-furniture-for-bed-bugs.69#:~:text=You%20can%20tell%20if%20furniture,and%20crannies%20in%20your%20furniture.
-
По слідам житедіялності
-
Група на фейсбуці. Дружня порада: Перед тим, як брати щось з Маркетплейс, впевнитесь, що мебля не йде разом з безкоштовними клопіками :) Як що є найменший сумнів не бавтесь з долею
-
Чарівна Скринька
21 Jan 2023, 08:51
475/24950
about an hour ago