✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго вечора.Підскажіть будь ласка хто може написати резюме на англійській мові.Дякую.
-
Але сини мами вашої подруги не мій сусід
-
Син подруги моєї мами також
-
Мій сусід працює
-
Запрошуємо до групи, де все розкладено по поличках t.me/ukrkanada
-
Добрий день,мирного неба над головою усім! Готова допомогти Вашій дитині з таких предметів: математика,фізика,хімія,біологія,укр мова,англійка мова. Допомога з навчанням, підготовка до ЗНО, виконання КР і СР, виконання лабораторних робіт. Заняття онлайн. Дякую за увагу,з повагою для всіх.
-
Добрий день,мирного неба над головою усім! Готова допомогти Вашій дитині з таких предметів: математика,фізика,хімія,біологія,укр мова,англійка мова, німецька мова. Допомога з навчанням, підготовка до ЗНО, виконання КР і СР, виконання лабораторних робіт. Заняття онлайн. Дякую за увагу,з повагою для всіх.
-
Усім привіт, хто з таким стикався? Що нам робити? Ми придбали квитки: Варшава Франкфурт Пересадка 3:30 годин Франкфурт Торонто Пересадка 4:50 годин Торонто Вінніпег А в квитках які надійшли пізніше нам на емейл, пересадки інші в Франкфурті 7:30 годин, а в Торонто 1:20 годин, як ми маємо встигнути забрати Ворк Перміти???? У нас дитина 3 місяці, може це допоможе, 2 останні літаки в квитках це AIR Canada, може багаж не треба буде забирати?
-
Знижка залишиться🙂
-
Дуже гарний сайт конструктор. www.jobhero.com/resume/examples/construction/drywall-installer
-
1. Треба подзвонити в авіакомпанію де купили квитки і запитати в чому справа, сказати що вам потрібен час в Торонто, можливо допоможуть 2. Рекомендую в тому ж Торонто валізи перереєструвати, я свою чекав тиждень, але і є випадки коли валізи успішно приїжджали вчасно. Тут як пощастить 3. Не обов’язково отримувати перміт в першому аеропорту, можна онлайн просити вислати його Вам уже на місці проживання (так трохи більше проблем, але все ж варіант)
-
90% що багаж треба забрати такі правила в канаді коли прилітаєш з іншої країни, але якщо одна авіакомпанія то вона змінить білет на наступний рейс
-
Доброго дня.робота! Догляд за жінкою.рівень анг.базовий.наявність авто є обов'язковим.кого цікавить напишіть будь ласка в приват