✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Не, сезон закінчився вже! Ви про якій? Бо я про полювання на оленів
-
Котра година? Третя. О... Для Вініпегу це пізно... Це ваш діалог про роботу ))))
-
Є тут ті хто заповнював форми для Опен ворк перміту?
-
Доброго дня. Питяння до тих хто подавався на візу вже перебуваючи у Канаді, або ви в курсі данної теми. Подаю заявку на всю сім'ю. Мені необхідно заповнити форму imm5257 (👍) а от дружині і дітям видає форму imm5708 (😒). Що не так, чи подавати заявку на кожного окремо?
-
Доброго. Два дні тому відправили на дружину та доньку. Дружині заповнював 5257, доньці 5709. Додали cover letter, що доньці теж потрібна віза. Подивимось що буде.
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 26-27 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допожіть
-
maps.app.goo.gl/sJyih2goXinCHcxb9?g_st=it
-
Може вам допоможе. Завтра рекомендую зверніться (поїдьте) в харвест, вам там дадуть продуктів і назначать дату забору кожні 2 тиждні
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main Street Renewal} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
youtube.com/shorts/2dQiK2R4Asg?feature=share
-
Добрий вечір. Сімейна пара без дітей, тварин та шкідливих звичок шукаємо 1 bedroom в оренду.
-
Маю канадську візу, та не можу виїхати з України. Хтось має якісь канали , звязки?
-
Тобто ти питаєш у людей як виїхати з України порушуючи закон ?
-
А ти сидиш в безпечній країні і судиш мене що я також хочу бути в беспеці?
-
Я тебе не засуджую , я просто констатую факт. І вважаю , що формат ( знайти якісь канали або зв'язки - це є порушення закону і це факт ).