✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Не знаю, чомусь не працює. Виходите в аеропорту, звертайтесь або особисто до волонтерів, або телефонуйте якщо прибули у ночи. І отримаєте все що може надати Канада
-
Вас так чи інакше заселять, а онлайн реєстрація померла вже рік назад...
-
Не працює як процедура, а не як сервіс, волонтерам і готелю байдуже чи ви там десь щось заповнювали.
-
Мене заселили на 4 тижні, прилетіла 1 березня
-
Мене одну заселили в двомісний номер
-
Так
-
Користувач Виталий, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Вы одна была? Г..") не відповідає мові правил чату.
-
Можна деталі, кого і чому не заселили в готель? Бо іноді буває "одна баба казала"
-
Позавчора, був в аеропорту, вчора в бв, стало лише краще, більше комфорту
-
Доброго дня ,друзі , в компанію по встановленню вікон потрібні працівники,мінімальний досвід на будівництві або по спеціальності,також компанія займається встановленням автомобільних вікон,на цю позицію теж потрібні працівники,закидайте резюме на емейл ([email protected])або приносіть(резюме)безпосередньо в офіс,дзвоніть власнику Peter (204-470-9004)говорить польською та англійською 441 McPhillips st
-
One-time top-up to the Canada Housing Benefit (разова допомога в 500$) можна отримати лише якщо ви арендували житло в Канаді до 1 грудня 2022?