✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ну я купив LED панель, з додатковою гарантією 5 років (продавець обіцяє заміну на нову протягом доби)
-
Користувач Sem Severa, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Допомжить будла..") не відповідає мові правил чату.
-
Добрый день в какую клинику записаться вагітноі жінкі, щоб без черги
-
Також, купуючи з рук, сефті то буде вже ваша проблема, а не продавця. Сефті може коштувати від тридцяти долларів до вартості машини
-
Так, машини тут значно дорожче, ніж ми всі звикли, купляючи "з рук" є дуже великий шанс отримати машину яка через місяць потребуватиме заміну мотора. Вже є не один випадок. Заміна мотора тут, це ціна машини (заміна на БВ) Тому якщо хочете отримати +- гарантії, то дорожче і дилер, якщо любите азарт, то імовірно навіть купите дешевше ринку з рук
-
Але мотор, коробка, редуктор, це суттєвий ризик, в мене і редукторі не міняли масло ніколи, впевнений що в коробці також, але коробку ще не перевіряв
-
+- можна очікувати якісну машину, за умови угоди після проходження сефті, от продавець їде з вами і проходить сефті, на виході ви йому гроші
-
І так і ні, тут неможливо купити битка, але в моторі могли за 200к пробігу не міняти масло не разу.
-
Продати, але покупець отримає шматок брухту
-
Тобто, зараз вона не пройде сефті
-
Ну в мене одна з моїх машин з сефті, але вона за місяць посипались
-
Дякую))😌