✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Привіт
-
forms.gov.mb.ca/health-registration/
-
Доброго дня! Дайте, будь ласка, пораду 1)Хтось отримував health card через цей сервіс? 2)Де можна отримати health card по живій черзі, бо я живу дуже далеко від Вінні, хочу зустріти людину і зробити healthcard, хай на це піде весь день, але більше не кататися? Дякую на перед.
-
Чи можна під‘їхати на цю адресу Manitoba Health 1st Floor, 300 Carlton Street Winnipeg і намагатися зробити health card?
-
Люди, хтось купляв квитки у condor? Подiлiться досвiдом та враженнями будь ласка🙂
-
Доброго дня! Кули можна звернутися щоб централізовано віддати речі на потребу українців? Постіль, посуда, може меблі В thrift stores не так централізовано як хотілося б
-
Хороший лоукост😉 які мають бути "враження"? На руках вас мають носити за 300 євро?😅
-
Це лоукост, ціна завжди буде дешевша чим наприклад Люфтганза, Лот чи Канада Ейр😉 головне додати багаж під час покупки квитка, тому що на місці ціна буде набагато вища..кароч як і всі лоукости😉
-
Обiйдуся без рук🤣. Знайшла квитки за гарну цiну. Теперь сиджу i мiркую де каверза. Бо у iнших перевiзникiв цiна вища 🤔
-
Це я розамiю. Дякую. Ще питання: квиток в додатку з двома пересадками. Як зрозумiти чi потрiбно забирати та здавати багаж знову, Чи то транзит i я зможу здати багаж в одному мiстi та отримати в кiнцевому пунктi? Де це видно до купiвлi квитка? Ще раз дякую 🙂
-
Можна написати в підтримку і запитати, або вже на стійці. Яка різниця забирати чи не забирати багаж, якщо він проплачений? Я ними летів до Галіфаксу без пересадок, тому не питав за багаж. Єдине щоб не було перегрузу. В мене був перегруз на пів кіло, але проканало, а от пані після мене заплатила за пепегруз
-
Якщо пересадка в Канаді - то 100% треба виходити з транзитної зони. Якщо не влаштовує авіакомпанія - не бери квиток😉 бери за 2000$ лот з варшави в торонто без пересадок 😅
-
Рiзниця в часi. Якщо кожного разу треба здавати, то може не вистачити часу до наступного лiтака та одразу можно не брати такий квиток
-
Дзвінок в авіакомпанію зніме всі питання😉
-
Я не казала, що мене не влаштовуе авiакомпанiя. Я пишу про те, шо хотiлося б до купiвлi квитка розумiти момент з багажом, Бо це вплине на час пересадки. Торонто менi не потрiбно. Дуже дякую за безцiннi поради
-
Знаєте як дізнатися коли ви вже стали канадійцем? Це коли спочатку телефонуєш в службу підтримки а потім вже шукаєш в інтернеті
-
Не завжди😉 щоб отримати вiдровiдь тре просто купити квитки
-
Якщо це одна авіакомпанія по перельоту то це 99,9 що ви отримаєте багаж в кінцевому пункті. Якщо ні, то треба самому реєструвати на пересадці. Будете уточнювати на стійці реєтрації в аеропорту вильоту. Все беде вказано на ваших бирках.
-
Мінімум 3-4 години
-
Дивіться як вам буде вигідніше по ціні. І беріть запас по часу на пересадку
21 Jan 2023, 08:51
6512/24900
about an hour ago