✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Знаєте як дізнатися коли ви вже стали канадійцем? Це коли спочатку телефонуєш в службу підтримки а потім вже шукаєш в інтернеті
-
Не завжди😉 щоб отримати вiдровiдь тре просто купити квитки
-
Якщо це одна авіакомпанія по перельоту то це 99,9 що ви отримаєте багаж в кінцевому пункті. Якщо ні, то треба самому реєструвати на пересадці. Будете уточнювати на стійці реєтрації в аеропорту вильоту. Все беде вказано на ваших бирках.
-
Мінімум 3-4 години
-
Дивіться як вам буде вигідніше по ціні. І беріть запас по часу на пересадку
-
Сайт condor з двома пересадками. Не одна компанiя. Дiзнатися пiсля купiвлi квитка це вже запiзно, Бо треба розумiти до чи вистачить часу на пересадку
-
І ще моя порада - пофоткайте бирки, вагу багажу і сам багаж перед вильотом в аеропорту. Це дуже допоможе в розшуку багажу, якщо, не дай Боже, важ багаж десь загубиться.
-
Привіт, я тату майстер
-
@YevhenChernomyz тут тебе викликають ))
-
💥💥💥💥 Гайз, де можна зчитати чек на машині? Скільки грошей готувати? Дякую.
-
імовірно? податки в Манiтобi
-
А податки ви де платите? Якщо в Манітобі, то імовірно можете
-
Усім привіт. Чи правильно я розумію, що якщо я живу в Манітобі, а компанія, на яку я працюю, знаходиться в Онтаріо, то я не можу подаватися на pr за локальною програмою Манітоби?
-
Хотілося б напевно знати. Від цього залежить місце проживання.
-
Відповідно до логіки Канади, де сплачуємо податки, там і подаємося, а як на справді не знаю, в нас взагалі не впевнений, чи є хоча б один випадок отримання PR по cuaet
-
Анонімне опитування
-
На сьогоднішній день 6 тижнів, зранку був там
-
24 февраля
-
Як давно це було?
-
Взагалі, хто вже працює, закликаю донатити на футбанк, вам так чи інакше це повернися з податками, але ви допоможете тим, косу це потрібно
21 Jan 2023, 08:51
6527/24820
about 3 hours ago