✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
🔌📀Онлайн школа програмування📀 💻 💪Ми молода та супер-потужна школа програмування для дітей від 5 до 17 років! Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ: 📀Дитина постійно сидить у телефоні, і користі з цього не має?🤯☝️ 📀З’являються улюблені заняття, але пропадає мотивація? 🥱 ✅Рішення є: Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування і не тільки! 🤩 🎮Знаходимо індивідуальний підхід до кожного учня, з нами весело та цікаво! ☝️В нас є курси на будь-який смак: від курсу з фото редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). А також є мега цікавий курс 3D моделювання 😌Давайте разом почнемо проводити час з користю😊 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Якщо бажаєте, в мене є робочий бв. Подарую. Пишіть
-
Дякую. Якщо не вирішимо, то відпишу!
-
Так, ми два дні були на телефонах майже цілодобово З 7го по 8ме березня. Вдалося записатися на сьогодні
-
Ого, не було раніше таких черг
-
Нам вдалося сьогодні. Оновлюють часто дати. Якщо ви живете тут - підійдіть до волонтерів, вони підкажуть.
-
А Ви в цьому готелі живете?
-
Користувач Алекса, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Дорогие друзья,..") не відповідає мові правил чату.
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо цікаво, дайте відповідь "так" 📍або зв'яжіться з менеджером у телеграм @im_miami
-
Користувач Jude Bellingham, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("ОТЛИЧНАЯ ВОЗМОЖ..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Chris Peifer, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("ОТЛИЧНАЯ ВОЗМОЖ..") не відповідає мові правил чату.