✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Зрозуміла
-
І трохи моніторьте цінову політику на види робіт;) щоб не вийшло що працюєте за 20$ де всім платять за такую діяльність по 30$
-
В нас трохи є права, і ми можемо працювати трохи на кращіх умовах
-
Можливо знайти роботу з мінімальним знанням англ?
-
Вдячна
-
Тому що там незрозуміло хто кого шукає, особисто моє враження там шукають самих безправних робітників на саму мінімалку
-
Так. Краще самому шукати, ходити заносити резюме та спілкуватися безпосередньо на місці;)
-
Краще особисто?
-
Літом було на портедж,
-
Чому??
-
Особисто як для мене немає жодного сенсу, але...
-
Де це проходить?По якій адресі?
-
Так, Canada start, раз на два тижні,
-
У Вінніпегу
-
Доброго вечора)Скажіть будь ласка,чи є тут таке,як ярмарка вакансій?
-
Готель у Вінніпезі надається не червоним хрестом. В аеропорті буде стійка з соняшниками «допомога українцям» Ви не знайдете тут табличок, де розташований в аеропорті червоний хрест і т.д Тому все Окей, проблем не буде ☺️
-
Спробуйте скористатися пошуком в чаті
-
Хотів спитати, якщо я жив у Торонто 11 днів в отелі, за рахунок червоного хреста, то по приїзду до Вінніпегу чи зможуть мене поселити до готелю ?
-
30 днів мав би бути макс термін Нам прийшов листочок під номер, що якщо ми хочемо продовжити-треба написати онлайн заяву. Це був 7 день, здається. Ми так і зробили, тому нас не турбували А були такі, що приїхали раніше за нас і їх переселяли/виселяли раніше Ще залежить чи сімя чи ні, наскільки знаю Як повезе 😅 Я думаю краще одразу уточнити, чи продовжують до 30 і уточнити за заявки чи є така можливість
-
Ну я не впевнена шо саме на 30 вже. В мене знайомі приїхали тиждень назад, Їх переселили через 6 днів потім в інший готель але скільки їм можна бути у тому готелі 2-му інформації нема. Але Мені здається що 30 днів це самий максимальний термін без подовження. Багато хто пишуть, що їм не пролонгують перебування в готелі