✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Тут є хтось з Dasher? Є питання на рахунок оплати 19,5$ на годину, як це працює?
-
А якщо 0 замовлень, то 0$?
-
Перепишіть без цін, будь ласка, саблет дозволено, але без цін
-
Можливо хтось шукає житло ! Здається 1 бедрум в саблет за адресою Henderson hwy 1772 З 31 травня Договір діє до липня є можливість продовжити Не дорого(за ціною в приват) Пральні машини знаходять на поверсі на 4 квартири Є відкритий басейн та поруч 2 парки і є дитячий майданчик Напроти будинку супермаркети ,та поруч зупинка.
-
Усім доброго ранку) Мене звати Анастасія, мені 30 років. Маю великий досвід роботи як в приватних садочках Києва, так і в сім’ї. Є рекомендації. Багато років проводила заняття з раннього розвитку. Працювала Монтессорі-педагогом. Проживаю в районі Norwood. Шукаю зайнятість за професією, яку люблю. Тому буда рада допомогти у вихованні та догляді за дітками) #няня
-
Вибачте, а чому не можна вказувати ціни?
-
Підкажіть будь-ласка якщо прилітаємо сім‘єю в 12 ночі і хотіли б залишитись в готелі безкоштовному. Як краще вчинити? Можна якось заздалегідь зв‘язатися з волонтерами ?
-
Доброго дня))) Шукаємо на підселення двох дівчат або сімейну пару або маму з дитиною. В 2 кімнатну квартиру😃 Кімната з гардеробом і душовою. Поблизу є супермаркет, школи, автобусна зупинка в 5 хв хотьби. За адресою: 25 Daylan Marshall Gate, Winnipeg, MB R2P 2A2 За детальною інформацією звертайтеся в приватні повідомлення Заселятися з 1 травня😊
-
Користувач MMuraev, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Нужны руки на п..") не відповідає мові правил чату.
-
Привіт!Мене звати Орест я викладач ГІТАРИ ОНЛАЙН 🌎 ✔️Класична ✔️Акустична ✔️Електро гітара ✔️ Укулеле -Маю вищу освіту,виступав на провідних сценах світу ,сесійний музикант для багатьох артистів,працівник Філармонії.Звкорежисер та бітмейкер.Також створюю музику на замовлення. -Ці уроки для тебе якщо ти маєш інструмент та боїшся почати ,або не бачиш результату від власних занять .Завжди мріяв виділятись в компанії друзів,підігравати улюблені пісні. -Можлива гра по нотах ,акордах,табах .Навчальна програма повністю влаштовується під запит учня. Тому,поспіши записатись на пробне заняття з ГІТАРИ Онлайн 🌎 за ціною-120 грн- 3💶,або 3 💲,4CAD
-
🇺🇦❗️❗️❗️ Увага ❗️❗️❗️🇺🇦 З першого квітня розпочались виплати від міжнародних благодійних організацій. Оформити заявку на отримання фінансової допомоги можливо в офіційном телеграм каналі: @dopomogaUA2023 🇺🇦Миру та добра Вам🇺🇦
-
Вітаю! Це безкоштовний курс зі створення сайтів. Вся інформація, розклад та реєстрація по посиланню ⬇️ www.byte-education.com/marathone/?umt=darina Будуть питання - пишіть мені😊
-
Користувач MMuraev, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Нужны руки на п..") не відповідає мові правил чату.
-
-
-