✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Користувач MelnikovCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
-
Мені не сертифікат треба, а людина декілька тижнів
-
ВІТАЄМО НАШИХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ !!! 😉 📍 Обидві команди Футбольного Клубу ІПАК, FC "IPAC Ukraine" 🇺🇦 та FC "IPAC UKRAINE United" 🇺🇦 завершують підготовку до нового сезону. Користуючись нагодою хочемо запросити Українську громаду 🇺🇦 прийти та підтримати нашу команду в контрольному поєдинку проти футбольної команди "E&E Sports Management"🇨🇦. Чекаємо на Вашу шалену підтримку на трибунах "Transcona Stadium" 🏟️ 🗓️ 04.05.2023 ⏰ 19:15 📍 Безкоштовно! 📍 СПІЛЬНА МЕТА - ПЕРЕМОГА ОДНА ! 🇺🇦💪
-
Всіх запрошуємо трохи відпочити та можливо завести нові знайомства. 🇺🇦👍
-
Спокійно, подія наче гарна, але не треба чат присвячувати лише вам
-
Навіщо два повідомлення підряд з однаковим змістом?
-
От не зрозумів що не так з новиною про танці в суботу? В Українському клубі де 99% відвідувачі Українці . Я просто дав інформацію про те де можна відпочити в цю суботу. Це що погана інформація для цієї групи?
-
Тобто ти вважаєш , що я шахрай ? 😂😂😂
-
Якій можна зробити висновок? Достатньо простий, це була не реальна людина, а шахрай
-
От простий приклад, людина кожен день писала що надає послуги няні, а зараз коли треба послуги їх немає
-
Це дуже гарна інформація, вона вітається, дуже сподіваюся багато людей зацікавиться, але якщо кожен хто хоче до чогось привернути увагу буде писати декілка повідомлень підряд, то группа перетворитися на канал з рекламою, а не там де дійсно можуть допомогли
-
Зміст абсолютно різний 😂 Четвер - Футбольний матч Субота - Танці Що тут спільного крім того, що ці події організовує Інститут Просвіта та FC IPAC UKRAINE?
-
Не заробляю в інтернеті і не планую 😂
-
А заробітки в інтернеті будуть?
-
Давайте залишимо повідомлення вище, може людині справді гроші треба
-
Ми намагаємось об'єднувати УКРАЇНЦІВ всім можливими способами . Це і футбол і танці , а вже скоро (в травні) ми організуємо дитячий футбольний турнір. (Про це також не потрібно писати ?? )
-
❤️ ВАЖЛИВИЙ ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❤️Люди, допоможіть ❗❗Ви потрібні нам! Синок знаходиться у важкому стані, у нього Виразково-некротичний ентероколіт!! На жаль він вражає кишечник. Що б далі не було руйнації, нам потрібна операція! Було зроблено терміново втручання лікарів, виявили що уражена легенева тканина, легеня не працює! Часто починаються кровотечі! Порушення кровообігу у стінці кишки. Потрібна операція вартість якої 127 000гривень. Видалення кишечника, запобігання зараженню, і відмови роботи легень повністю. Я благаю на колінах, допоможіть! Все зібрана сума на момент 4.5.2023 рік складає 36 800 грн. Номер картки для допомоги: 5167803212508951 Дякуємо кожному ваша допомога дуже потрібна !!!