✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ми намагаємось об'єднувати УКРАЇНЦІВ всім можливими способами . Це і футбол і танці , а вже скоро (в травні) ми організуємо дитячий футбольний турнір. (Про це також не потрібно писати ?? )
-
❤️ ВАЖЛИВИЙ ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❤️Люди, допоможіть ❗❗Ви потрібні нам! Синок знаходиться у важкому стані, у нього Виразково-некротичний ентероколіт!! На жаль він вражає кишечник. Що б далі не було руйнації, нам потрібна операція! Було зроблено терміново втручання лікарів, виявили що уражена легенева тканина, легеня не працює! Часто починаються кровотечі! Порушення кровообігу у стінці кишки. Потрібна операція вартість якої 127 000гривень. Видалення кишечника, запобігання зараженню, і відмови роботи легень повністю. Я благаю на колінах, допоможіть! Все зібрана сума на момент 4.5.2023 рік складає 36 800 грн. Номер картки для допомоги: 5167803212508951 Дякуємо кожному ваша допомога дуже потрібна !!!
-
Не дуже влучне порівняння - яке зовсім не стосується Інституту Просвіта та Футбольного клубу IPAC UKRAINE (який заснований Українцями у Вінніпезі ще в 1952 році)
-
От цього більше ніж достатньо, всі хто зацікавляться Вам напишуть
-
Кинув інформацію в приватні
-
Дякую
-
Мені також цікаво...
-
Написав інфу в приватні , бо не дозволяють таке публікувати в групі 😂
-
А що там щодо танців?
-
Просто спробуйте не публікувати декілка повідомлень підряд
-
Якщо я захочу щось розмістити в цій групі то я це зроблю. А ви вже вирішуйте - видаляти чи залишати . P.S. але хочу зазначити - дурні різної я не публікую, тільки цікаву інформацію для Українців міста Вінніпег 🇺🇦🇨🇦 і якщо вам особисто ця інформація не цікава то це не факт , що іншим учасникам групи інформація не цікава також. 😉 Гарного вечора, Слава Україні. Дискусію завершено 😂
-
Адмін не заробляють а ні копійки тут, а лише витрачають час, трохі гроші та енергію
-
Підтримую
-
І можете хоч крипту публікувати
-
Не скільки донат 50кад на ЗСУ протягом останніх 30 днів
-
А скільки вам треба заплатити,щоб такі оголошення мали місце бути в чаті ?
-
Хто має/продає мопед напишіть в дірект.☺️