✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
А що там щодо танців?
-
Просто спробуйте не публікувати декілка повідомлень підряд
-
Якщо я захочу щось розмістити в цій групі то я це зроблю. А ви вже вирішуйте - видаляти чи залишати . P.S. але хочу зазначити - дурні різної я не публікую, тільки цікаву інформацію для Українців міста Вінніпег 🇺🇦🇨🇦 і якщо вам особисто ця інформація не цікава то це не факт , що іншим учасникам групи інформація не цікава також. 😉 Гарного вечора, Слава Україні. Дискусію завершено 😂
-
Адмін не заробляють а ні копійки тут, а лише витрачають час, трохі гроші та енергію
-
Підтримую
-
І можете хоч крипту публікувати
-
Не скільки донат 50кад на ЗСУ протягом останніх 30 днів
-
А скільки вам треба заплатити,щоб такі оголошення мали місце бути в чаті ?
-
Хто має/продає мопед напишіть в дірект.☺️
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
🇺🇦❗️❗️❗️ Увага ❗️❗️❗️🇺🇦 З першого травня цього року розпочались виплати населенню від благодійних міжнародних організацій. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @finansdopomogaUA 🇺🇦Миру та добра Вам🇺🇦
-
І мені , будь-ласка, розкажіть про танці.
-
по Києву масований удар, працює ппо + підняли авіацію
-
facebook.com/events/s/together-to-victory-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%BE-%D0%BF/5876636169121849/?mibextid=RQdjqZ
-
Приходимо на подію!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Я сам допомагав організовувати цей Турнір. Не слухайте нікого. Люди прийдуть
-
Підкажіть будь ласка, як відстежити приїзд консула до Вінніпег? Заходжу на офіційну сторінку toronto.mfa.gov.ua/ Шукаю у пошуку консул Вінніпег. Жодної інформації немає😔. Як цю інформацію шукати? На якій вкладці? Усе проклацала,нічого не можу знайти. Дякую всім за відповідь
-
Хто літав по Канаді, для внутрішній перельотів потрібен паспорт чи достатньо id/driverlicence ?