✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Хто має/продає мопед напишіть в дірект.☺️
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
🇺🇦❗️❗️❗️ Увага ❗️❗️❗️🇺🇦 З першого травня цього року розпочались виплати населенню від благодійних міжнародних організацій. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @finansdopomogaUA 🇺🇦Миру та добра Вам🇺🇦
-
І мені , будь-ласка, розкажіть про танці.
-
по Києву масований удар, працює ппо + підняли авіацію
-
facebook.com/events/s/together-to-victory-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%BE-%D0%BF/5876636169121849/?mibextid=RQdjqZ
-
Приходимо на подію!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Я сам допомагав організовувати цей Турнір. Не слухайте нікого. Люди прийдуть
-
Підкажіть будь ласка, як відстежити приїзд консула до Вінніпег? Заходжу на офіційну сторінку toronto.mfa.gov.ua/ Шукаю у пошуку консул Вінніпег. Жодної інформації немає😔. Як цю інформацію шукати? На якій вкладці? Усе проклацала,нічого не можу знайти. Дякую всім за відповідь
-
Хто літав по Канаді, для внутрішній перельотів потрібен паспорт чи достатньо id/driverlicence ?
-
Так, з Торонто до Вінніпег тільки права показував
-
Оголошуємо першу збірку на дрони Mavic 3 для Збройних Сил України. Саме ці дрони Mavic 3 допомагають ЗСУ очищати українську землю від загарбників. Саме цих дронів зараз мало в Україні і їх купляють де тільки можна. Вартість одного дрону від CAD $2,239 + податок. Наша мета - купити п'ять дронів протягом 1-2 тижнів та надіслати MEEST Canada до України та передати у руки воїнам ЗСУ, які боронять Україну. Дрони будуть доставлені на ті ділянки фронту, де це найбільш необхідно. Збірка організовується волонтерами Ukrainian Canadians | Українці Канади. Кожен дрон буде відповідно марковано. Донати можна закидати на PayPal та Interac e-transfer: [email protected] Просимо підтримати та поширити. Від нас величезна подяка, фотозвіти як закупки дронів, так і доставки до наших воїнів в Україні. Слава Україн!
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
ID достатньо, але я брала закордонний