✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Так, з Торонто до Вінніпег тільки права показував
-
Оголошуємо першу збірку на дрони Mavic 3 для Збройних Сил України. Саме ці дрони Mavic 3 допомагають ЗСУ очищати українську землю від загарбників. Саме цих дронів зараз мало в Україні і їх купляють де тільки можна. Вартість одного дрону від CAD $2,239 + податок. Наша мета - купити п'ять дронів протягом 1-2 тижнів та надіслати MEEST Canada до України та передати у руки воїнам ЗСУ, які боронять Україну. Дрони будуть доставлені на ті ділянки фронту, де це найбільш необхідно. Збірка організовується волонтерами Ukrainian Canadians | Українці Канади. Кожен дрон буде відповідно марковано. Донати можна закидати на PayPal та Interac e-transfer: [email protected] Просимо підтримати та поширити. Від нас величезна подяка, фотозвіти як закупки дронів, так і доставки до наших воїнів в Україні. Слава Україн!
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
ID достатньо, але я брала закордонний
-
Нікому не раджу купувати квитки через swoop, максимальне гівно.
-
Подробиці будуть?)
-
-
У Канаді мусорне відношення до клієнтів. Сервіс на рівні днр. Мау це просто люкс прости місцевий гавноліній
-
Бабло вернути теж не можна
-
Ці клоуни 2 рази підряд міняють графік. Другий раз поміняли за деуілька годин до відльоту. І тепер через цих пітухів я ніяк не зможу добратись з Абдсфорду до Ванкуверу. Коли я купував квиток я платив за прибуття у 2:00рм сьогодні, а з їхніми змінами я прибуду десь у 8:30рм. Тепер хер знає як звідти добиратись
-
Ахаха, це просто кретини нещасні. 3й РАЗЗЗ! Боже що за дибіли там працюють, знову перенесли
-
Це чартерна компанiя. Тому з ними треба обережно. Тобто в них мало лiтакiв. Тому такi змiни. Але цiни бувають 40-60 cad. Таксi дороже бувае по мiсту
-
Це їхні проблеми а не проблеми людей які витратили свої кошти. Я спеціально вибрав дорожчий кривиток щоб у комфортний для мене час прилетіти. По іншій аналогії якщо я куплю дешевий Гліб це не означає що він може бути черствий