✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Нікому не раджу купувати квитки через swoop, максимальне гівно.
-
Подробиці будуть?)
-
-
У Канаді мусорне відношення до клієнтів. Сервіс на рівні днр. Мау це просто люкс прости місцевий гавноліній
-
Бабло вернути теж не можна
-
Ці клоуни 2 рази підряд міняють графік. Другий раз поміняли за деуілька годин до відльоту. І тепер через цих пітухів я ніяк не зможу добратись з Абдсфорду до Ванкуверу. Коли я купував квиток я платив за прибуття у 2:00рм сьогодні, а з їхніми змінами я прибуду десь у 8:30рм. Тепер хер знає як звідти добиратись
-
Ахаха, це просто кретини нещасні. 3й РАЗЗЗ! Боже що за дибіли там працюють, знову перенесли
-
Це чартерна компанiя. Тому з ними треба обережно. Тобто в них мало лiтакiв. Тому такi змiни. Але цiни бувають 40-60 cad. Таксi дороже бувае по мiсту
-
Це їхні проблеми а не проблеми людей які витратили свої кошти. Я спеціально вибрав дорожчий кривиток щоб у комфортний для мене час прилетіти. По іншій аналогії якщо я куплю дешевий Гліб це не означає що він може бути черствий
-
Я вас розумiю. Але бiзнес то бiзнес. Я завжди читаю отзиви про нову авiакомпанiю. Про цю тех читателей, тому досi не лiтав, а ось flair - раз дванадцять. Я на вашому боцi. Але е правила i виключення. Ви потратили еа друге. Неприемно. Дуже. Розумiю. Але я бачив iсторii, коли люди за перелiт в 50 баксiв далi втрацали 1500 баксiв. I нiчого не можно зробити
-
Важливо 06.05.2023 Конференція про оренду житла для українців 🇺🇦 в м.Вінніпег (Манітоба). ➡️➡️Запрошуємо послухати ліцензованого ріелтора міста Вінніпег Maryana Stetsiv (ROYAL LePAGE, Canada). 📟 Дата 06 травня 2023 року. ⏰ Час в місті Вініпег 11-00🇨🇦 ⏰Час в місті Київ 19-00🇺🇦 Посилання на конференціюhttps: www.youtube.com/watch?v=2M91gl0HZnw
-
Доброго вечора. Якщо хтось шукає уроки танців для дорослих, то сьогодні була на уроці Ted Motuka studio Main 460, дуже сподобалось) відпочила душею. Вартість 12 доларів.
-
Підскажіть будь ласка де можна купити подешевше білети до Канади
-
На найближчий тиждень Варшава-Торонто 3500 кад
-
Щойно обговорювали зі знайомими, ціни чомусь стали космос, шукайте з пересадками 2-3
-
В мене немає ні підтвердження ні спростування цього міфу