✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Зворотнiй можно вибрати как резерв, через 6-9 мiсяцiв. Прилетiти зуби лечити, або аврiйний резерв мати. Або за грошi потiм ще дату смiнити на зручну.
-
Варашава - Торонто Прямi Лот 773 в оба кiнця 633 через Вену.
-
А взагалі, ціна на авіаквитки це щось загадкове, навіть чатGPT не впорається
-
Все просто i працюе роками, система не мiняеться.
-
Маєте назву цієї групи ?
-
Дякую)
-
Ми в цій групі купували квитки. І особисто знаю ще родин 7 які прилетіли в Канаду по білетах, куплених в цій групі
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
@Moonswalker а що не сподобалось?
-
А квиток з галіфаксі до пег ? Там не менше 500
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування в Minecraft або Roblox. Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем. Пишіть, будь ласка, в приват )
-
А ти подивись скільки коштують квитки наприклад з Польші до Вініпегу та ще із багажом і не одним, можна і за 200 дол прилетіти в залежності від напрямку і без багажу взагалі, а можна і в 900 не вкластися. Шукай за 200 і лети з одним пакетиком в руці "розумний" 🤣
-
Доречі, в нас з Вами новий король! Вітаю всіх!
-
Це як старий анекдот, можете нагуглити, "Папа тут так багато гівна, тому має бути десь поні"