✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
А ти подивись скільки коштують квитки наприклад з Польші до Вініпегу та ще із багажом і не одним, можна і за 200 дол прилетіти в залежності від напрямку і без багажу взагалі, а можна і в 900 не вкластися. Шукай за 200 і лети з одним пакетиком в руці "розумний" 🤣
-
Доречі, в нас з Вами новий король! Вітаю всіх!
-
Це як старий анекдот, можете нагуглити, "Папа тут так багато гівна, тому має бути десь поні"
-
Так чи інакше, ця країна дала нам всі можливості, бути ким ми хочемо
-
Я щойно, зробив донат на ЗСУ, тому чекайте від мене рекламу ;)
-
Я хз скільки з монреалю до Вінні, але з Вінні дуже дорого. Не менше 200
-
Добрий ранок, Існує така думка що після подачі на номінацію краще не виїзджати з Канади, чи це дійсно так?
-
Це дуже не конкретне питання, якщо на тиждень до родичів то ок, якщо повернутися працювати в Прагу то не ок
-
Якщо при подачі ви пишете буду жити в Манітобі, а потім поїхали до Альберти, назавжди, то вочевидь будуть питання,
-
7-10 нікого не хвилює, аби ті умови яки ви подавали зберігалися, наприклад місце роботи
-
Мене цікавить відсутність терміном 7-10 днів, дякую за відповідь)
-
Користувач levitskayaAna, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто-то искал гд..") не відповідає мові правил чату.
-
Друзі, всім привіт) Якщо є можливість, закликаю приєднатись до збору www.instagram.com/p/Cr8r2WAqdoa/
-
Користувач NilokayArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
ur3.us/au2Qi ur3.us/au2Qi
-
Сефеті листопад 22
-
І так, я сплатив донат ЗСУ, тому тримайте: Продам Nissan Altima 2.5, 2011 року, пробіг 178К, по механіці стан ідеальний, є оброблення іржа по кузову. Ціна 6500CAD
-
А якщо повідомлення наче не порушує ні одного з цих трьох правил, але його всеодно видалено, то дізнатись причину немає можливості?)