✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Але добре, у зв'язку з тим що адміністрація чату вважає збір для ЗСУ порушенням і такі повідомлення видаляє, якщо є бажаючі допомогти, пишіть в особисті повідомлення, скину посилання , всім гарного дня)
-
Це як мінімум виглядає досить дивно)
-
Це було повідомлення про збір для ЗСУ , ви особисто закликаєте якщо є можливість донатити , в особисті я вам написав що збір перевірений і це не шахрайство тому що можу вам надати контакти командира який особисто відповість на будь які питання, що вас цікавлять , в діалозі всі українці, тому я і написав що якщо в когось є можливість і бажання то можна долучитись до допомоги нашим військовослужбовцям, можливо це врятує комусь життя, а ви видалили повідомлення, яке не порушувало правил, і видалили діалог де я вас спитав у чому причина
-
Доброго вечора! Здається квартира-студія в суборенду після 15 травня в гарному р-ні Pembina, адреса 1792 Pembina HWY, Winnipeg. В квартирі є повноцінна нова кухня, ванна кімната, балкон, пральна, сушильна та посудомийна машини, велика мікрохвильовка. В будинку також є спортзал, сауна, кінотеатр, місце для роботи і друкування документів, а також барбекю зона і зона для відпочинку з більярдом та іншими іграми, Також біля будинку є парковка наземна і підземна (оплачується окремо). Вартість оренди в місяць скадає 1198$ + hydro i страхування житла (40-50$ все разом) все інше та вартість інтернету включена в орендну плату. Фото квартири і будинку додаю. В квартирі залишаємо деякі меблі. Всі деталі в приват. Більше інформації і фото за посиланням. m.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2526549387508899/?mibextid=Nif5oz
-
Руками сам
-
Видаленні повідомлення теж порушували правила чату? 🤡🤡🤡
-
Та бля я хз, що настільки не можна донатити на зсу?
-
Ви русня? Ви прийшли на чужу територію і хочете нав'язати свої правила?
-
Пздц...🤦
-
А шо це за порівняння з руснею? Будь-як людина може бути чимось незадовільнена, коли русня навпаки - сидить в гівні і жре гівно. Тож порівняння з руснею тут недоречне аж ніяк.
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування в Minecraft або Roblox Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
Користувач NilokayArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач NilokayArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
-
-
Здаємо квартиру з 1 червня. Здається в саблет 2 bedrooms 1 bath pet friendly (кіт або маленька собачка) Ідеальне розташування, в двох хвилинах ходьби від Real Canadian Store. Поруч парк, дитячі майданчики, МакДональдз , Dolorama, FrechCo, кафе, заправки. Паркінг включений в вартість. Вода включена в вартість, оплата тільки за світло. Пральна та сушильна машини в квартирі. Тихий та чистий район. Інтернет підключений, можливо просто переоформити на ваше імʼя. Меблі можемо залишити за домовленістю (2 барні стільці , диван love seat , матрац ikea king-size, посуд) Вартість 1590$