✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Можете публікувати
-
Канал корисних посилань та інформації для всіх, хто готується до переїзду в Канаду t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Доброго дня друзі. Потребую допомоги. Маю виїхати з готелю 17 травня а заселення в квартиру 1 червня. Тож треба десь прожити 2 тижні. Якщо хтось може здати кімнату абож ліжкомісце на 2 тижні буду вдячний. Не палю алкоголь не вживаю. Готую смачно🙂Дякую за будь яку допомогу!
-
Не палиш,алкоголь не вживаєш…Може ти ще в азартні ігри не граєш і уникаєш компанії красунь?Підозрілий ти тип.
-
Я тебе розумію,це на грані відчаю
-
Все буде добре,тримаю кулаки за тебе
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування в Minecraft та Roblox. Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
привіт всім! я приїду на літо до Вінніпегу по програмі обміну з кількома студентами і ми шукаємо хост родини, в яких можна буде лишитись. ми постійно працюватимемо, тому потребуємо лише ліжко, душ і трошки місця в холодильнику😂 теж готові заплатити за це. якщо ви знаєте когось, хто може бути відкритий на таку ідею- дайте знати. і ще можливо зможете порадити якісь популярні ком'юніті групи Вінніпегу, в які я можу написати пост про це. дякую!
-
Користувач MihailovCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач SergeyArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач SergeyArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
-
MANITOBA MAJOR SOCCER LEAGUE Outdoor 2nd Division 📍 FC "WINNIPEG" 🆚 FC "IPAC Ukraine" ⚽ 1 тур 🗓️ 09.05.2023 🕕 20:00 🏟️ "Shaughnessy Park Turf Field". 709 Keewatin St. Winnipeg, MB Перший офіційний матч нового футбольного сезону 2023 року. Будемо раді вітати наших ВБОЛІВАЛЬНИКІВ на трибунах стадіону. Мета одна - РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ 🇺🇦💪
-
А знаєте на яку "удальонку" він шукає людей? 😂 Ті хто будуть лазити по групах і шукати людей на "удальонку"
-
Давайте так, повторюю ще раз, всі повтори навіть класних івентів, будуть видалятися, хочете привернути увагу, цитуйте з додаванням нової інформації