✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
От це схоже на реальність
-
Добрий день! Є бажаючі на вихідних проїхатись містом на лонгборді/велосипеді, тощо?
-
Привіт Хто працює в Best Western Premier на 900 Regent Ave З цією роботою можна податись на PR? Бо менеджер не знає Робота і не фул тайм і не парт тайм, щось між тим і тим А години - від 32
-
Бажаючі є, велосипедів нема.
-
В цьому питанні я не допоможу на жаль)
-
Користувач FloridaMaine, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Есть Фул тайм (..") не відповідає мові правил чату.
-
Вдячна Вона просто сказала шо то і не то і не то Але я схильна до того, що то в неї парт тайм, бо голини не однакові кожного дня
-
Візьміть у роботодавця employment letter (якось так називається) Там буде написано фунтам ви чи парт тайм Якщо пари то не підійде для піару скільки б годин не було
-
Ні, чистко написано фултайм мінімум 30 годин
-
На мою субʼєктивну думку, якщо парт тайм 30+ годин то може підійти. Але це тільки роздуми, тому що підтвердити можна буде тільки коли хтось із парт тайм 30+ годин отримає ПР. Поки немає кейсу, немає і доказів 🤷♀️ Але я спираюсь на їх трактування фул тайму, вказаного на сайті. Чи мені хочеться так думати)
-
Дослівно там написано: «під фул таймом розуміється робота на одного роботодавця 30+ годин в тиждень»
-
Дорогі Укріїнці, підкажіть будь ласка, вже як більше чим півроку вклеюють не туристичну візу на 10 років а відразу робочу на три. Таке питання.... Якщо я прилітають через рік після отримання візи, мені дадуть ВоркПермит на залишок 2 роки, чи три роки від дати прибуття незалежно до якого віза? Підкажіть будь ласка, або гляньте як у вас🙏🙂
-
Я вам вдячна, це вже реальне підтвердження слів)) я просто не зиогла знайти правильну статтю. Дяяякую)
-
Не вдалий вийшов жарт, бо справді так буває)
-
Нам дали ворк перміт рівно на три роки від дати в'їзду, правду кажуть)
-
А листа цього, ніхто ніде не питав навіть, просто всім хто прилетів тим рейсом видали wp рівно на 3 роки, напевно залежить від офіцера, не знаю