✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ось так пройшло “9 травня”, або “деНь поБеди” в Монреалі, Квебек. Ворогів більше, ніж ви думаєте і зайвий раз двічи подумайте, чи варто “брататися” з “гарними” росіянами в міграції, які в результаті влаштовали цей шабаш підтримки тероризму та вбивств Українців.
-
Звідки ці пі***и беруться ? Бля як ж їх хочеться бачить в живу і пи***ти так щоб забули як іхню мати рідну звати !
-
Я впевнений що більшість це українці
-
🚕Авто в оренду Вінніпег!🚕 ▪️2010-2012 (36$/день) + податки ▪️2013-2017 (46$/день) + податки ▪️2018-2023 (56$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💲1000$ секьюріті депозит ❗Можлива оренда під убер(питати індивідуально)❗ ✔️Мінімальний строк оренди - 1 тиждень 📞204-291-6395 Дмитро 📱Ig - Uber.winnipeg Tg - @win_uber
-
Користувач liberecky, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Рашисти в Монре..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Theresa Evans, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я видела тут мн..") не відповідає мові правил чату.
-
А воно того варто?
-
Цікавий факт, розумію чому в Україні не брали, але не розумію чому тут
-
А були випадки відмови?
-
Мені так поверхнево здається, якщо відкрити в Канаді сервіс саме по ремонту двигунів, то можна непогано заробити доречі