✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Можливо тому що вони православні і не хочуть бути замішані в отих скандалах з УГКЦ
-
Не зрозуміла ваша думка. Люди які організовували цю подію належать як і до православних так і до грекокатоликів. Навіщо ділити? Тема релігії взагалі не в дискусії у цій групі
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
Моя думка така що УГКЦ вже давно пора обʼєднатися з ПЦУ. Навіщо було ділити це питання можете задати Папі.
-
Чи є українськи перукарі,які проживають у районі Транскона ? Відгукніться будь ласка у особисті. Дякую.
-
А якщо потрапити в ДТП без страховки, то життя не вистачить розрахуватися
-
Їзда без страховки штраф близко 3к і 10 чи 15:штрафних балів
-
Ну я б взагалі не радив купляти машину без сефті. Бо якби машина була в придатному стані, то власник пройшов би сефті і подавав би значно дорожче
-
Доброго дня☀️ Підкажіть будь ласка чи є в Вінніпег табір для дітей на літо)) Чи може якісь прикольні подорожі в гори на неділю-дві) Буду вдячний за будь яку інформацію. Дякую🇺🇦🇨🇦
-
Справа а тому що номінація це в кожного дуже індивідуально, дві однакові ситуації навчи будуть
-
Там прийде лист, де буде сказано заповнюйте і подавайте документи, і сплатити 500 долл наче