✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
‼️ Добірно і з великою пристрастю покладу "на лопатки" в шахи. 🐴 ‼️Зроблю це безкоштовно, на дружній ноті) 😉 ‼️Шукаю таких же любителів грати.Якщо шахи - ваша слабкість, і ви добре граєте - пишіть.) Наша битва буде легендарною.) 🥲 Р.S. і пам'ятайте, натягнути може кожен, задовольнити - професіонал)
-
Користувач OninCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго дня! Здається 1 кімната для дівчини в 2BR квартирі на термін 1-3 місяці в чудовому тихому районі River Heights. Кімната простора, з вбудованою гардеробною. Без меблів. У спільному користуванні кухня, вітальня, санвузол, пральня в бейсменті (без плати, окрема для кожної квартири пральна та сушильна машини). Є кавомашинка, мікрохвильовка та трохи посуду. Загалом квартира простора і світла. В 15 хвилинах пішки від будинку Superstore та Grant Park shopping mall. Зупинка автобуса в 1 хв від будинку. Вартість 550cad, hydro включені. За деталями в ПП.
-
ДОПОМАГАЮ З ПОШУКОМ ЖИТЛА! Добрий день, я ріелтор та мої послуги безкоштовні. Маю 1bedroom, 2 bedroom, 3 bedroom квартири. Мені не потрібні ні виписки з банку, ні довідки про роботу, ні кредитні історії, ні фінансові поручителі. Поряд з квартирами є школи, walk-in клініки, автобусні зупинки, лікарні. За детальною інформацією та фото звертайтесь у приватні повідомлення.
-
Зразу видно не москаль
-
Чорний жє
-
🚕Авто в оренду Вінніпег!🚕 ▪️2010-2012 (36$/день) + податки ▪️2013-2017 (46$/день) + податки ▪️2018-2023 (56$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💲1000$ секьюріті депозит ❗Можлива оренда під убер(питати індивідуально)❗ ✔️Мінімальний строк оренди - 1 тиждень 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Inst - Uber.winnipeg Telegram- win_uber
-
Користувач NekitArbitrage, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Зазвичай до 00:00
-
21-22.05 буду у Торонто/Міссіссагуа. Можу взяти якісь документи або щось дуже не велике для передачі з Вінніпеґа та назад.
-
Привіт усім !) Є таке питання, за зиму поржавіла машина трохи. може є в когось контакти зварювальника за більш менш адекватну ціну ? Дякую !
-
Доброго дня співвітчизники. Хочу поділитись інформацією, може комусь буде доречною. Як що шукаєте меблі, рекомендую звернутись до JS Furniture за адресою 1725 Ellice Avenue. Вони працюють із дуже вигідними знижками. Нові меблі за низькими цінами. Спитайте україномовного співробітника для зручності.