✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
То очно не пам'ятаю але один не загнутий гачок це +-100 CAD
-
В Гугл знайдете як гинути гачки
-
Го в особі, або чат рибака
-
Важко скинути фото чи відео, як що гачок зігнувся це вже брак, ви або щось не так говорите або не правильно пояснюєте, я з дитинства ходжу на риболовлю, як що риба гачок розігнула це вже мусор, я не знаю що за гачки в Канаді.
-
От як так можна написати тисячу літер у чат і жодної в Гугл?
-
Це Манітоба
-
ДОПОМАГАЮ З ПОШУКОМ ЖИТЛА! Добрий день, я ріелтор та мої послуги безкоштовні. Маю 1bedroom, 2 bedroom, 3 bedroom квартири. Мені не потрібні ні виписки з банку, ні довідки про роботу, ні кредитні історії, ні фінансові поручителі. Поряд з квартирами є школи, walk-in клініки, автобусні зупинки, лікарні. За детальною інформацією та фото звертайтесь у приватні повідомлення.
-
Користувач polinatopol12170003, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я так скучала п..") не відповідає мові правил чату.
-
Скажіть будь ласка скільки коштують дитячі садочки дитина 3 роки
-
Доброго дня. У нас з 5 червня буде порожня кімната в квартирі (2 спальних 2 ванних). Можемо прийняти людину як на 2 тижні, так і на місяць і більше. Можна з маленькими тваринами (яке ходять на лоток чи пелюшку) у нас лабрадор 10 місяців. 15 хвилин пішки до Kildonan Place Софія +1 (204) 898-5001
-
Шукаєте спосіб познайомити свою дитину зі світом програмування? Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок для дітей віком від 5 до 17 років🍃 🔹Наші напрямки: Scratch✅ Майнкрафт✅ Roblox✅ Не пропустіть можливість розкрити потенціал вашої дитини!👼 Надішліть нам особисте повідомлення вже сьогодні 💌
-
Привіт Може хтось летів через Португалію остров Тейсейра ?
-
Користувач Артур🇺🇦+, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("😷Сертификат вак..") не відповідає мові правил чату.
-
Sharing a condo in st vital area fully furnished TV SOFA BED .. Including Hydro Water Wifi and a parking the condo is located near markets school and bus station in st annes road 2 bed room 3 storage and a garden .. i have my own room in the condo and will give second room for my roomate including everything 790 dollars a month with a deposit of 300 dollars .