✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Терміново! З 1.06.2023 Здається окрема кімната і окремий санвузол у двох кімнатній квартирі. За адресою: Winnipeg, Daylan Marshall Gate St., новобудова. Квартира дуже затишна, комфортна, сонячна сторона. Велика кухня - студія, гардеробна, пральна та сушильна машини в квартирі, є балкон. Кухня повністю обладнана включаючи посудомийну машину. В будинку центральне опалення з індивідуальним управлінням, дуже тепло, також є безкоштовний тренажерний зал. Район тихий, поруч школа, шкільний автобус забирає дітей з ЖК, поруч магазини та лікарня, супермаркет Walmart в пішій доступності. Для українців не потрібна кредитна історія чи job offer. Всього -850 CAD, у вартість вже включено всі комунальні платежі (вода, електрика, опалення). За деталями прошу звертатись у приват.
-
#робота вакансії в моїй компанії: recruiting.ultipro.ca/WES5004WCLC/JobBoard/e765749f-ec9a-4c6a-986d-b037c80b4cae/?q=&o=postedDateDesc
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач RodovskiyCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Привіт Я Тут, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто поможет на..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Вибачаюся, то випадково😊
-
Спільне проживання в квартирі, 2 кімнати, 3 комори та гарний сад. У мене є власна кімната. Шукаю когось доброзичливого, щоб орендувати другу кімнату. Квартира розташована в красивому районі st Vital, поруч парк, торгова зона, гарні школи . Квартира повністю мебльована, телевізор із великим екраном, диван-ліжко, мікрохвильова піч, усе є. Сплачуючи 790 доларів за місяць, включаючи електрику Інтернет та воду, вам не потрібно більше нічого платити.
-
Пропоную послуги із викладання англійської мови 🇨🇦 Маю 10-річний досвід викладання та освіту викладача англійської мови + 2 роки проживання за кордоном. Заняття проводжу онлайн та індивідуально. Всі необхідні підручники, матеріали та довідники з граматики надішлю на електронну адресу. Звертайтесь! Вартість - 17$/60 хвилин
-
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через скрутне фінансове становище немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
-
Доброго дня. В Варшаві це зайняло десь 15 днів. Якщо не поштою відправляти, а самому їхати, а потім забирати - то мабуть було б 10. Пошта в Польщі навіть сама дорога дуже повільно працює. Укр пошта навіть швидше ніж топова з найдорожчим тарифом польська. ————————————- Все залежить від завантаженості центру. В яке місто ви будете відправляти паспорт?
-
Я після того як відправив їм свій паспорт вже через неділю спамив їх листами на тему "Коли вже вони мені відправлять паспорт назад". Рекомендую писати їм через форму на сайті. Я з такими розмовляв [email protected]