✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Користувач natabilynska, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Рашисты встреча..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго дня 🙏😔😔😔🙏Аналізи не дуже втішні. Довге лікування попереду. Треба докупляти ліки, Меронем а він дорогий. Я зібрала кошти але не вистачає 1Доброї і мирної скоріше ночі Прошу слізно і щиро,допоможіть нам Дуже необхідно звернутись до небайдужих. В кого є можливість і бажання, будь ласка допоможіть . Сину гірше стало.на швидкій в лікарню поїхали. Запалення з температурою великою. в нас зовсім ні копійки,всё на ліки витратила. Роботи немає,виробництво тимчасово закрили,а нової не можу знайти Будь ласка,Будь якою сумою. Якщо потрібно зможу повернути після 5 числа наступного місяця. Документи можу надати свої чи що потрібно.Просимо від без виходу.Шевченко Ольга Миколаївна. Дякую велике, і вибачте нас. Мирного неба всім нам скоріше Напишіть мені будь ласочка в кого є можливість допомогти нам ДЯКУЮ 900 грн будь ласка Пробачте за нахабність але запитаю допомогти є можливість нас розумію зараз всім важко😞😞😞 Прошу,а самій так соромно і незручно та виходу поки не має іншого, а син для мене все. 😢🙏🙏
-
Давно у вас в тюрмі інтернет появився ?
-
Користувач Вадим👋, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("👋Вы не знаете ..") не відповідає мові правил чату.
-
Привіт !!! Підскажіть хто може поділитись справами які потрібно зробити по прильоту ( можливо хтось має список ) ! Дякуююююю !!!!!!!✌️😉☺️
-
Так так
-
Більше скажу, навіть на машині дуже зручно 8 хвилин до роботи
-
Доброго вечора, можливо пробував хтось доставляти їжу на убері веліком, поділіться опитом будь ласка ,чи є сенс веліком в Веніпезі?
-
Всім привіт , ситуація така : сусіди канадійці принисли торт що в такому випадку робити ? ( торт зїсти само-собою але з канадійцями що ?? Запросити в гості , приготувати їм торт що ?
-
Дівчата, можливо хтось хоче завтра піти на вечір музики від афроамериканців:) люблю їхню енергетику, хочу піти, але самій якось нуднувато) Якщо хтось за - пишіть в ПП:)
-
Користувач nastya_in_toronto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто хочет в чат..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
В мене сейлз з роботі накідався і обісцяв власника компанії і все ок, всі працюють далі
-
Тут таке відношення до гостя дуже сильно ціниться. Тут звикли на свята чіпси з крекерами жерти. Так шо поляна це 👍.