✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Спробуй money mart
-
Людина питала де ці оголошення читати
-
Користувач Діанка, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте.....") не відповідає мові правил чату.
-
Людина просто спитала на яких сайтах ( ресурсах) краще шукати роботу,а з вашою порадою про асфальт думаю довго буде безробітнім )
-
Тут видалять повідомлення якщо скинути вам посилання, подивіться в іншому чаті є повідомлення з посиланнями на сайти пошуку роботи)
-
особисто я знайшов роботу на magnez , ніякого розводняка, тому субєктивно дуже те що ви кажете...в кожного свій досвід... а на цих двох сайтах потратив час без результу
-
Про кіджіджі чув від знайомих хороший відгук... Всі лохи якщо знайшли роботу не на джоб банку ?
-
Користувач AndreyCryptor, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
З 1 червня ( дата може бути і трохи раніше за домовленістю) здається в саблет(заміна власника) квартира 2 bedroom з двома санвузлами. Контракт до 30.04.2024. Максимально безпечний район. Дуже гарно підходить для компанії або великої сім'ї. Квартира знаходиться за адресою 2600 McPhillips St, Winnipeg. ЦІНА: 1740 CAD. У вартість входить водопостачання, інтернет. Додатково сплачується електроенергія Парковка+50 CAD(за бажанням). Можна з тваринами, є спортзал. Техніка: пральна та сушильна машини. За потреби можу залишити деякі меблі.Здаємо у зв’язку з виїздом на нове місце проживання ближче до роботи. Зацікавлені - пишіть на телеграмм +420721441927 або телефонуйте за номером телефону (431) 275-2030
-
Користувач AndreyCryptor, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Ви щойно отримали від мене запрошення стати водієм Uber. Отримайте принаймні 2 240 CAD за перші пасажирські поїздки (220) за 30 дн.. Докладніше: www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=z7x8v2yjxvfw