✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Користувач avesatanastya2, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто хочет в кан..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім доброго здоров'я! Відгукніться будь-ласка хто планує їхати в Україну у липні та пізніше, або хоча б до якоїсь Європейської країни! У мене мама хоче повертатися в Україну але не знає мови і боїться пересадок у аеропортах, тому хочемо доєднатися! Щиро буду вдячна за допомогу!
-
Іноді дуже складно щось раціональне пояснити похилим батькам 😢
-
t.me/ukrainelovecanada
-
💫Психологічна підтримка для дітей і дорослих💫 Обовʼязково звертайтеся, якщо: 🔥Ви розумієте, що психологічно не справляєтеся із навантаженням. ❓Турбує питання самооцінки і власної самоцінності. 🔥Вашій дитині важко адаптуватися в новому місті, школі, компанії однолітків. ❓Ви перебуваєте у стані тривоги, стресу, апатії або ж маєте прояви депресії. 🔥Важливо навчитися сприймати і любити себе. ❓Вам, як батькам, потрібна консультація для покращення розуміння дитини. Пропонуємо: ✅Індивідуальні консультації з психологом ✅Коло підтримки у форматі мінігруп. 💯Пишаємося тими, хто піклується про своє ментальне здоровʼя в першу чергу! 💫 Пишіть нам, натискайте @vsesvit_center і ми обовʼязково знайдемо найкращий варіант саме для Вас!
-
Користувач AndreyCryptoR, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач AndreyCryptoR, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
На сайті вінніпегтранзит є мапа зо всіма точками де можна купити квитки або поповнити пего. info.winnipegtransit.com/en/fares/where-to-buy/