✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Користувач MRodovskiy, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач lyprissss, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("😷Сертификат вак..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач RodovskiyCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго дня , таке питання , якщо немає нікого в аеропорту на стійці , що робити ?
-
Дзвонити по готелях. Там є номери.
-
Добрий день, може хтось знає, якщо погано заповнив анкету які наслідки можуть бути при подачі на піар? 1.неточно заповнив учобу(юо я у польщі ,а в україні залишився диплом тому я не мав можливості подивитися в якому році я закінчив і якому місяці ,а так я вже не паматаю бо пройшло 10 років... 2.вказав що безробітний був в україні тому то я не працював легально... 3.вказав що у польщі працював по тому запрошенні по якому у мене була віза у польщу ,але в разі чого підтвердити я не зможу бо погано розстався з роботодавцем.. 3.Також я міг помилково вказати дати перебуваня у польщі я вказав по новому паспорті бо старого у мене немає і я не памятаю коли я там виїжав закордон. На скільки ці помилки є суттєвими при прдачі у майбутньому на піар і чи є взагалі смисл з цим летіти у Канаду?
-
Це ппц. Там вже зоопарк затопило, просто крах
-
О. Тоді це добрі новини шо там тваринок не було, але диких дуже шкода((((