На рахунок автобусів згоден, по графіку не їздять, то раніше, то пізніше зазначеного часу завжди, приходиться викликати таксі, бо прийшов прочекав, а автобуса немає, а наступний через годину, деколи ще й таке буває, що на маршрутній карті малює один шлях автобуса, а по факту їде він абсолютно в іншу сторону в інший пункт
і також був свідком як водій просто зупинявся і йшов собі на декілька хвилин, а потім летів аби наздогнати графік
ще буквально недавно їхав з поло парку в даун таун, і потрапив в таку ситуацію: стояв за вдалі від зупинки, курив біля смітника ( електронну сигарету айкос ), чекав автобуса, побачив здалека, що він підїжає, виключив електронну сигарету ( але все ще тримав в руках, оскільки почав шукати проїздну картку), підійшовши до автобуса водій закрив перед мною двері, потім одразу відкрив і почав на мене звіриним криком кричати матами і називати всіма поганими словами які тільки я знав і чув, через те що я "покурив перед тим як зайти до нього в його автобус і тепер йому буде ваняти", я вислухавши 5 хвилинний монолог з слюнями мені в лице при вході, оплатив і пішов сів собі в кінці автобуса, ми почали їхати, він і далі продовжував на весь автобус кричати в мою сторону матюки і називати по всякому, я ніяк не реагував, був в наушниках, слухав музику та й все, його обурило, що я його не слухаю, тому він просто зупинився по середині дороги, встав і просто пішов до мене у кінець автобуса, ще декілька хвилин постояв у мене над головою, покричав який я мудак і що мені потрібно здохнути і так далі, я знову ніяк не реагував, він сів і почав рвати і летіти на повну, продовжуючи кричати матюки, їхав я хвилин 20+- і весь цей час він не замовкав)
ну і звичайно ж чистота автобусів бажає кращого, звичайно не всі і не всюди, зрозуміло що нічого не вдієш, і що так воно тут було є і буде, і що якось ця система працювала і працює, і не нам її міняти, всюди свої плюси і мінуси, є плюси і це факт, є мінуси і це факт
П.С. не займаю ніяку позицію, ні того хто за, ні того хто проти, для мене це просто як факти, це є, це присутнє, і все, не більше не менше, в чомусь згідний з одними, в чомусь з іншими