✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня Хочу звернутися до всіх не байдужих В кого є можливість допомогти,будем вдячні за будь яку допомогу. Син лежить в лікарні краще не стає. Перевели під апарат швл,щось оплачує лікарня але є те що я повинна купувати. Дуже тяжко самій. Дякую заздалегідь всім. номер карти не пишу щоб не думали погане Всього найкращого,мирного неба всім нам СКОРІШЕ ВІДГУКНІТЬСЯ ПРОШУ КРИК ДОПОМОГИ НАВАЖИЛАСЯ БО ІНШОГО ВИХОДУ НЕ МАЄ
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому?🚀 🌿Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox)👩💻 Також курси англійської, німецької та математики ✏️ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні⬆️ Запишіться на пробний урок, відправивши нам особисте повідомлення вже сьогодні💌
-
Усім привіт, можливо тут є хтось, хто працює в банку і знає інформацію стосовно іпотеки по CUAET, чи реально до PR?
-
Пошукайте інфо в інших чатах , там були контакти брокера
-
Те що такі кейси вже були - чув
-
Всем привет. Нужны люди с разговорным русским языком для работы в офисе в Киеве. Ебашим по русским 🦾 Заполняй анкету 👇 forms.gle/FjynXBM5TTYAPs637
-
Десь чув що реально, як дізнаєтесь розкажіть, також цікаво
-
Вітаю друзі. В кінці цього місяця з родиною плануємо прилитіти в Вінніпег. Десь читав що перед прильотом треба заповнити та надіслати анкету волонтерам для того щоб поселили у готелі. Нажаль я не знайшов ні анкети ні даних куди треба відправити цю анкету. Чи не могли б ви допомогти з цим, може в когось є посилання де можна детальніше з цим ознайомитись?
-
Вітаю! Дорогенькі, підкажіть будь ласка,або дайте пораду... Прилетіли до вінніпегу у вівторок 13 червня. В мене та в чоловіка воркер віза(отримали ворк перміт),а в дити візітор віза(отримала візітор перміт)чи має право з таким пермітом на навчання? І чи можна отримати на дитину допомогу? Якщо неможливо отримати право на навчання,то де можна змінити перміт з візітор на стаді?
-
Доброго вечора! В готелі Хілтон ще багато вечерь, заходьте до 20:00 :)
-
Зараз іноді теж так буває) Раз на раз не доводиться Але вже коли залишається багато намагаюсь повідомляти, щоб кому треба могли забрати