✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Зараз іноді теж так буває) Раз на раз не доводиться Але вже коли залишається багато намагаюсь повідомляти, щоб кому треба могли забрати
-
💸💸 РОЗЫГРЫШ 💸💸 1) 50$ BTC 😀 2) 25$ BTC 😀 3) 25$ BTC 😀 Условия 1) Быть подписанным на телеграмм @k1ngofcrypto 🎚️ 2) Пригласить 3 друзей🎚️ Результаты 27.06 ✅ Всем удачи⭐️
-
Кінь 40 гривень на паріматч бо не вірю
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации еще нужно 5 тыс долларов. Всех денег у нашей семьи нет. Мы уже много чего сделали и спасибо всех кто помог ранее но ещё нужна помощь... И 20 июня 2023 года , сумма которую еще очень нужна составляет 83 500 грн Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803261748508 Ещё раз всем спасибо кто помог ранее, давай сделаем все чтоб маленькая Лиза выжила
-
-
Все залежить не від будинку чи квартири, а від того, скільки ви готові платити, є квартири за 900 долл за місяць за одну кімнату, є за 1600. Так само і з будинками, є за 1700 а є за 2700
-
В будинку окремо доведеться платити за обігрів і воду, в квартирах ні
-
Є квартири і по 5000 за місяць. Коли пробуєте зняти будинок - власники просять справку з постійної роботи. Коли орендуєш квартиру в більшості випадків вистачає виписки з банку. З огляду клімату - в зимку в будинку сніг чистити самому прийдеться, а в літку косити траву. В квартирі цим займаються працівники.
-
В будинку є своя перевага, достатньо місця для зберігання сезонних речей, в квартирі доведеться окремо знімати стордж. Також в будинку можна робити дрібний сервіс власних авто, тим самим суттєво економити. Але будинок з комуналкою нижче 2к знайти дуже важно, а за цю ж ціну з такою самою кількість спальних кімнат квартир є багато на вибір
-
Добрий день. В аеропорту Вініпег є стійка з соняшниками,підійдуть туди вам там у всьому допоможуть і відвезуть в готель.Наперед заповнювати нічого не потрібно. Я приїхала 4 дня назад і мені там допомогли з усіма питаннями.
-
Дякую @GrybAS та Nikolay за відповіді! Під час вивчення цього питання, я зрозуміла, що там житловий фонд 60-80хх років, що насторожує … а в Україні у нас досвід проживання і в будинку і в квартирі… але розумію, що до уваги треба брати саме специфіку такого холодного регіону.
-
Так само і apartment
-
Не правда, більшість будинки новоьудови
-
Ну і проблема 90% будинкив та квартир, це нульова шумоїзоляція