✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Не правда, більшість будинки новоьудови
-
Ну і проблема 90% будинкив та квартир, це нульова шумоїзоляція
-
Ціна сильно залежить від, пральна індивідуальна, чи загальна, клімат система індивідуальна чи загальна новобудови коштують дорожче. Також залежить від районі міста, sage creak, Bridgewater, tuxedo будуть суттєво дорожче Сант Віталу чи Норс Транскони При однакових квадратних метрах і кількості кімнат. Також впливає кількість санвузлів
-
Повністю згоден
-
О боже як і в Києві - знаю всі проблеми сусідів)) Напевно, що треба обирати спочатку школу, а щоб буда хороша школа - то це хороший район по любому. Підсумовуючи, все як і скрізь - при однакових вихідних даних - рік будови, санвузли, ремонт район і таке інше, то будинок буде дорожче як в ареолі так і в комуналці.
-
Живу у старому багатоквартирному будинку , зимою дуже тепло , влітку не так жарко , як було в новобудові в Україні. Більшість апартаментів у старих будинках не з блискавками ремонтом , але на перший час у співвідношенні ціна-якість - те що треба
-
Головна проблема у таких будинках , як мій - дуже мало паркомісць
-
Так, але коли я запитував у чатах щодо цього району , то нічого окрім критики не почув , а виявилось інакше
-
За 4 місяця не зустрічав безпритульних, наркоманів і тд біля апартаментів
-
Біля wolseley
-
Починати треба з роботи, біля роботи шукати житло, а біля житла школу
-
West Broadway
-
На машині на роботу може бути легко їхати 1 годину, школи є в усіх районах і дітей возить автобус шкільний
-
Або голосно дихає )))
-
В Україні будують з бетоноблоків чи цегли, а тут стіни з фанери. Зазвичай чутно навіть якщо хтось тихо пукне в сусідній кімнаті