✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
О боже як і в Києві - знаю всі проблеми сусідів)) Напевно, що треба обирати спочатку школу, а щоб буда хороша школа - то це хороший район по любому. Підсумовуючи, все як і скрізь - при однакових вихідних даних - рік будови, санвузли, ремонт район і таке інше, то будинок буде дорожче як в ареолі так і в комуналці.
-
Живу у старому багатоквартирному будинку , зимою дуже тепло , влітку не так жарко , як було в новобудові в Україні. Більшість апартаментів у старих будинках не з блискавками ремонтом , але на перший час у співвідношенні ціна-якість - те що треба
-
Головна проблема у таких будинках , як мій - дуже мало паркомісць
-
Так, але коли я запитував у чатах щодо цього району , то нічого окрім критики не почув , а виявилось інакше
-
За 4 місяця не зустрічав безпритульних, наркоманів і тд біля апартаментів
-
Біля wolseley
-
Починати треба з роботи, біля роботи шукати житло, а біля житла школу
-
West Broadway
-
На машині на роботу може бути легко їхати 1 годину, школи є в усіх районах і дітей возить автобус шкільний
-
Або голосно дихає )))
-
В Україні будують з бетоноблоків чи цегли, а тут стіни з фанери. Зазвичай чутно навіть якщо хтось тихо пукне в сусідній кімнаті
-
Ваша дитина годинами грає у відеоігри? А що, якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні? Представляємо вам нашу онлайн-школу програмування! Ми запрошуємо дітей до 17 років на безкоштовний пробний урок Дайте вашій дитині старт у цифрову епоху Для запису на пробний урок пишіть в приват
-
Судячи з інтенсивності атаки чату пропозиціями навчання дітей робототехніки (мінімум 2 повідомлення на годину) це шахраї
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅