✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
За 4 місяця не зустрічав безпритульних, наркоманів і тд біля апартаментів
-
Біля wolseley
-
Починати треба з роботи, біля роботи шукати житло, а біля житла школу
-
West Broadway
-
На машині на роботу може бути легко їхати 1 годину, школи є в усіх районах і дітей возить автобус шкільний
-
Або голосно дихає )))
-
В Україні будують з бетоноблоків чи цегли, а тут стіни з фанери. Зазвичай чутно навіть якщо хтось тихо пукне в сусідній кімнаті
-
Ваша дитина годинами грає у відеоігри? А що, якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні? Представляємо вам нашу онлайн-школу програмування! Ми запрошуємо дітей до 17 років на безкоштовний пробний урок Дайте вашій дитині старт у цифрову епоху Для запису на пробний урок пишіть в приват
-
Судячи з інтенсивності атаки чату пропозиціями навчання дітей робототехніки (мінімум 2 повідомлення на годину) це шахраї
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
-
А та я музику, лайку, собаче гавкотіння чула і на більшій відстані. То я думаю проблему вже лише північний полюс вирішить)). А ось гупання зверху чи постійна присутність сусідів за стіною - це вже невідʼємні і дратівливі бонуси життя в багатоквартирному будинку. Напевно, все ж таки будемо шукати будинок, хай навіть сніг грести доведеться 😂
-
Модна підписувати договір з компанією і вони будуть прибирати сніг, але я не впевнена чи можете підписати тільки ви чи там уся вулиц користується такими послугами. Знаю що у знайомого і прибирали і сніг і листя і траву косили, але здається що в них це як прибудинкова
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации еще нужно 5 тыс долларов. Всех денег у нашей семьи нет. Мы уже много чего сделали и спасибо всех кто помог ранее но ещё нужна помощь... И 21 июня 2023 года , сумма которую еще очень нужна составляет 81 200 грн Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803261748508 Ещё раз всем спасибо кто помог ранее, давай сделаем все чтоб маленькая Лиза выжила
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому?🚀 🌿Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox)👩💻 Також курси англійської, польської та математики ✏️ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні⬆️ Запишіться на пробний урок вже сьогодні 💌