✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Номер до дівчат що там, можеш набрати, я дзвонив то вони казали після 4.00 приходити на живу чергу
-
Ваша дитина годинами грає у відеоігри? 😳 А що, якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні? 🚘💡Представляємо вам нашу онлайн-школу програмування! Ми запрошуємо дітей до 17 років на безкоштовний пробний урок🌸 Дайте вашій дитині старт у цифрову епоху🤓🎉 Для запису на пробний урок пишіть в приват
-
🔥 Актуальні вакансії для Українців (з досвідом) - Провінція Манітоба 🥗 Кухар, місто The Pas, $16-18 + надається житло 🔩 Механік легкових автомобілів, м. Thompson, $25-30 + signing bonus $5000 ⚓️ Судновий механік, м. West Hawk, $22+ 🚜 Механік сільськогосподарської техніки м. Стейнбах, ЗП $20-30 🏗 Будівельник, оператор буд. техніки, місто Winnipeg Beach, $18-22 🚜 Механік будівельної техніки, м. Winnipeg Beach, $30-40 👉 Резюме направляйте на [email protected] #робота #роботадляукраїнців #jobs #ukrainian #jobseekers #cook #mechanic #heavymachinery #operator #constructionworkers #manitoba
-
Друзі, українська комедія “ЛЮКСЕМБУРГ, ЛЮКСЕМБУРГ” нарешті приїжджає до Вінніпегу! 🔝Учасник програми TIFF та Венеціанського кінофестивалю. 💯Лише другий фільм молодого режисера Антоніо Лукіча і другий поспіль рекордний бокс офіс. 🇺🇦🇨🇦Перша українська стрічка, яка виходить у прокат по всій Канаді. Фільм українською мовою з англійськими субтитрами. Комедія для тих хто в темі! youtu.be/NW8kbji9lp8 Понеділок, 3 липня Двері відкриті о 18:00 | Початок фільму о 18:30 Dave Barber Cinematheque 100 Arthur Street Winnipeg, MB R3B 1H3 До зустрічі! Онлайн-квитки $15 + збори www.eventbrite.ca/e/luxembourg-luxembourg-tickets-662695890247?fbclid=IwAR2gE8fyfTtCts7DLJgKEgPJSVxrMPVleew_iE5hcg1Oabi4-UKBnSeB4Gw
-
Була новина, що буде на нетфліксі, але щось досі немає
-
Отож приходьте на показ! 😁
-
Дуже раджу відвідати
-
Особисто я не зможу, але пін зробив
-
🆘❓ 24.06.2023 Конференція "Як і де взяти в оренду автомобіль в Канаді. Монітоба. Вінніпег". 🎬 www.youtube.com/watch?v=zUpb2DL63fY
-
Доброго ранку,потрібні послуги кравця,писати в приват.
-
Я про ньюкамерів з рф
-
Манітоба і Канада готові до нових ньюкамерів ?
-
Я готовий зробити ставку на те що у разі чого то куает буде для них. А враховуючи те що зараз відбувається то першими тікати будуть люди з баблом
-
Тоді чого навіть зараз у Вінніпезі купа фраєрів з України