✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
💯 Головна комедія літа! Не пропусти це в кінотеатрі! Лише 1 показ у Вінніпезі! 🔅Понеділок, 3 липня Двері відкриті о 18:00 | Початок фільму о 18:30. До зустрічі! 👋 Щоб купити квитки - кліпай на картинку www.eventbrite.ca/e/luxembourg-luxembourg-tickets-662695890247?fbclid=IwAR2gE8fyfTtCts7DLJgKEgPJSVxrMPVleew_iE5hcg1Oabi4-UKBnSeB4Gw
-
Оптимізація - це скам держави на податки ? Я просто не можу зрозуміти з якого такого переляку простий работяга платить в Україні 19.5% а якийсь барига 5% . Мабуть добре що тут цього немає
-
Не путай абсурдне розподілення податку і розвиток бізнесу.
-
Мабуть тому що «барига» платить 5% з обороту, а «простий роботяга» з доходу. Але з такими поняттями вам би до комунізму, а не капіталізму, якщо вам «бариги-капіталісти жити заважають) бо тут в Канаді «бариги» повсюду, розвивають бізнеси та будують країну)
-
Що таке маржа, нормальне слово є ? Я не шарю в цих циганських териінах
-
А в чому абсурдне? я як ФОП мав маржу десь 10-20% в Україні, а платив 5% з обороту, тобто 25-50% від чистого доходу. І це дуже багато, на рівні простого робітника, який не несе няких ризиків) а зараз я виходить ще й барига;)) ущемлял простих пролєтарієв)
-
Не у всіх була для цього можливість чи бажання. В кожного свої причини, але коли бізнес платить 5% , при тому що купа бабла йде в темну а пролетаріат 20 , це норм ?
-
І не дивно що люди покидали Україну мільйонами ще до 24.02. Одні багатіють з інших останні гроші гребуть. Поки гейтішники оформлені як фоп, реально корисні для суспільства люди платять 19.5. Геніально, все щоб добре жилось.
-
Прибуток
-
Шукаємо молодих та енергійних операторів до нашого колл-центру у Києві! 🇺🇦 ❌ НЕ СБЄР ❌ НЕ ФОРЕКС ❌ НЕ ПРОДАЖІ ❌ БЕЗ ЗУБРІННЯ ТЕКСТУ ❌ БЕЗ ДОВГОГО НАВЧАННЯ ❌ БЕЗ ОВЕРТАЙМІВ ТА РОБОТИ НА ВИХІДНИХ Хочеш заробляти понад 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣💲перестати постійно собі відмовляти та вивести своє життя на новий якісний рівень? Тоді запрошуємо до нас👇🏻 ✅Заробітна плата: $300-$1000/ НА ТИЖДЕНЬ (ставка +%, виплати щотижнево) ✅Графік ПН-ПТ: з 9до 19 (Кава брейки + обіДи, корпоративи за рахунок компанії) ✅Офіс у Киеві біля метро. ✅Колектив 17-30років. ✅Регулярні мотиваційні бонуси (техніка Apple + 💵💵) 👌🏽 ПРИЙМАЄМО ЛЮДЕЙ З ТА БЕЗ ДОСВІДУ, навчаємо всьому у перший день! Встигни увійти в наш колектив, вільні місця обмежено!
-
На світло летять
-
Це дискусія двох паралельних світів, які ніколи не знайдуть спільного знахідника. Одні знають як тяжко вкалувати на заводі, а інші вести чесний бізнес в Україні і одиниці памʼятають про завод . Короч історія про сліпого та глухого…
-
Справа в тому що це 1) є порушенням закону України 2) розкладає наше суспільство, бо нормалізує і популяризує шахрайство. Тому вважаю що на цю тему не треба дискутувати, офіси треба винищувати, бо з такою динамікою українці стануть відомими на весь світ своїми схематозами по обкраданню людей, і молодь перестане вчитися, бо нащо, якщо можна піти по трубці побалакать і +2к доларів за місяць. За ніщо.