✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Як раз ті хто отримав, і нічого не скажуть, тому не трать час.
-
Скиньте будь ласка хтось Зразок резюме в особисті. дякую
-
Сдается 2-комнатная квартира в субаренду с 1 августа по 1 мая с возможностью продления/переоформления аренды после этого. Южный район Виннипега: 689 Saint Anne's Road, Winnipeg, MB. Вода, подземный паркинг и удобная кладовая включены. Это современное здание площадью 986 кв. футов расположено рядом с магазинами, удобствами, остановками общественного транспорта и пешеходными тропами реки Сены. В этой квартире есть безупречная кухня с островом, идеальная угловая кладовая, техника из нержавеющей стали и стиральная машина. Светлая планировка, окна на южную сторону, балкон. Без мебели. без животных, не курить. Телефон: 431-990-5014. $1500
-
Доброго дня, шукаю роботу full time, помічник механіка, механік, щось що звязане з автомобілями (детейлінг ітд.), маю навички зварювання, сантехніка , трохи електрика, будь яка інша праця тоже не помішає, низький рівень англійської, маю 32 роки, мешкаю в районі Kildonan, Winnipeg.
-
Підскажіть де у Вінніпезі можна придбати рибні снеки ? Типу смугастий,янтарна,анчоуси і ТД. Дякую
-
Це на півночі ? Ну там тільки смугастий є, але він не дуже. Є ще деякі риби по 3 грн, але це не снеки це просто сушена риба для смаження фрі
-
Її філіпінці смажать. Сирою тільки ми їмо
-
Так, на півночі. Там у них в дальньому кутку є ціла вітрина з рибними снекамм. Ми брали там анчоуси солоні, а також різні рибки типу звиклих нам "жовтих смугастиків". В таких поліетиленових пачках, деякі під вакуумом. В'ялена солона рибка.. Хіба то для смаження? 😳
-
Я живу недалеко, треба буде сходити.
-
Там в морозилках є заморожена чомусь різна риба ( сушена) а є і звичайна, анчоуси наприклад в великих пакетах, знайдеш на поличках
-
Доречі ще знаю магазин де продають сушені креветки
-
А потім на другий раз побачив шо там якщо дальше пройти то анчоуси в пакетах не заморожені на поличках лежать)))
-
Тільки прочитав вище чому там сушена риба заморожена ...і тут згадав як декілька днів після приїзду вперше там її купив і розморожував щоб з'їсти не розуміючи для чого вони її заморозили 😅🤦
-
303 King St, Winnipeg, MB R3B 3J8
-
Вітаю! Шукаємо викладачів для викладання англійської українцям у Вінніпезі. Кому цікаво, пишіть, будь ласка, мені у приватні повідомлення. Дякую!