✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Це на півночі ? Ну там тільки смугастий є, але він не дуже. Є ще деякі риби по 3 грн, але це не снеки це просто сушена риба для смаження фрі
-
Її філіпінці смажать. Сирою тільки ми їмо
-
Так, на півночі. Там у них в дальньому кутку є ціла вітрина з рибними снекамм. Ми брали там анчоуси солоні, а також різні рибки типу звиклих нам "жовтих смугастиків". В таких поліетиленових пачках, деякі під вакуумом. В'ялена солона рибка.. Хіба то для смаження? 😳
-
Я живу недалеко, треба буде сходити.
-
Там в морозилках є заморожена чомусь різна риба ( сушена) а є і звичайна, анчоуси наприклад в великих пакетах, знайдеш на поличках
-
Доречі ще знаю магазин де продають сушені креветки
-
А потім на другий раз побачив шо там якщо дальше пройти то анчоуси в пакетах не заморожені на поличках лежать)))
-
Тільки прочитав вище чому там сушена риба заморожена ...і тут згадав як декілька днів після приїзду вперше там її купив і розморожував щоб з'їсти не розуміючи для чого вони її заморозили 😅🤦
-
303 King St, Winnipeg, MB R3B 3J8
-
Вітаю! Шукаємо викладачів для викладання англійської українцям у Вінніпезі. Кому цікаво, пишіть, будь ласка, мені у приватні повідомлення. Дякую!
-
Всім привіт, шукаю людей на заочну працю! Перспективна сфера, міжбіржові торги Опис нижче! 🔥 Опис вакансії: 📌 Віддалена робота, гнучкий графік 📌 Надаю навчання 📌 Вертикаль - Арбітраж Криптовалют 📌 Не працюю з вашими грошима, не прошу особистих даних ✌️Кого зацікавив - чекаю повiдомлення
-
Позора упаковка
-
Фото не маю(
-
Вітаю, шановні! Поділіться враженнями, які райони Вінніпегу найбільш безпечні. Дуже дякую за обгрунтовані відповіді.
-
Всім привіт можливо хтось займається ремонтом велосипедів у Вінніпезі ближче до Асібоне парку???