✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Вітаю! Шукаємо викладачів для викладання англійської українцям у Вінніпезі. Кому цікаво, пишіть, будь ласка, мені у приватні повідомлення. Дякую!
-
Всім привіт, шукаю людей на заочну працю! Перспективна сфера, міжбіржові торги Опис нижче! 🔥 Опис вакансії: 📌 Віддалена робота, гнучкий графік 📌 Надаю навчання 📌 Вертикаль - Арбітраж Криптовалют 📌 Не працюю з вашими грошима, не прошу особистих даних ✌️Кого зацікавив - чекаю повiдомлення
-
Позора упаковка
-
Фото не маю(
-
Вітаю, шановні! Поділіться враженнями, які райони Вінніпегу найбільш безпечні. Дуже дякую за обгрунтовані відповіді.
-
Всім привіт можливо хтось займається ремонтом велосипедів у Вінніпезі ближче до Асібоне парку???
-
Так роблять,ми летіли.
-
kalaanak це назва з однієї риб
-
Лохів берете ?
-
Що треба ремонтувати? В мене вибагливий велосипед, тому я ремонтуючи в "bike and beyond"
-
Доброго дня! Маю питання до тих хто замовляв довідку про несудимість з Польщі У вкладці свого банківського аккаунту з канадської картки для міжнародного переводу коштів написано що потрібно ввести код банку (swift), і their account number З кодом світу все зрозуміло, але що вводити в account number?
-
Простіше буде скинути гроші на польську карточку в з неї зробити платіж. Я так і зробив. Головне не забути вказати своє ім'я,мету оплати і щоб рахунок через який ви платите - був ваш
-
Я не впевнений. Але я впевнений що постороння людина не може зробити без довіреності цей документ. Саме тому потрібно щоб був ваш банк рахунок
-
Доброго здоров'я. Хочу задати декілька запитань, тільки прошу не закидуйте дуже камінням😁. Ми родина з Херсона, виїхали під час окупації в минулому році в квітні. Наразі під захистом в Іспанії. Документи для виїзду в Канаду вже давненько зробили, але через те,що тут немає роботи, не можемо ніяк назбирати на квитки і якийсь хоч малий капітал для початку. Хочу найближчим часом приїхати до Вінніпегу сама , чоловік поки залишиться в Іспанії з дітьми. Думаю на руках буде пару сотень доларів і все. Так от, запитання: 1.Чи ще є в аеропорту волонтери, щоб хоч зорієнтували ? 2. Як швидко оформлюються ті гроші від держави? 3. Чи реально винайняти з кимось спільне житло? 4. Чи реально швидко знати некваліфіковану роботу без мови? 5. Який краще( безпечний) район вибрати в Вінніпегу? Ще купа в голові запитань, але вже по ходу буду задавати. І випереджуючи запитання, чому їду я а не чоловік, бо я більш комунікабельна і я бачу більше сенсу в моєму приїзді .