✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня. Мій брат шукає помічника напишіть ,будь ласка, свій досвід. [email protected]
-
З 1-15 серпня здається у саблет дуплекс у гарному та безпечному районі Гарден Сіті. Поруч ріг бульвару Інкстер та Мак Філіпс. Ідеальна транспортна розв'язка у всі кінці міста для людей без авто. Піший доступ до всіх магазинів та шкіл. Чотири власні паркомісця у задньому дворі. Без гаражу. Будинок просторий. Два поверхи, три спальні, один туалет/ванна, вітальня, їдальня, кухня, великий бейсмент з пралкою та сушилкою. Гарні сусіди, українці. Вартість оренди - 1690 кад. Вода та hydro платяться окремо.
-
Якщо ще не знайшли, напишіть яка проблема
-
Набираю групу по заробітку з Амазон Кому цікаво пишіть!
-
Всех приветствую! Набираю людей в команду🧑💻 Обучение абсолютно бесплатное! Денег на перед не беру❌ Моя выгода ваша работа под процент💲 Сфера-Арбитраж Криптовалют Заинтересованных жду в лс⤵️
-
В манітобі ростуть кавуни ?
-
Пруф ?
-
В кожному супермаркеті докази!!!
-
Привіт , 🇺🇦 після Канади вирвалися у відпустку до Мальти, якщо цікаво або є питання, буду рада відповісти youtu.be/u-lj0BV6w1Q
-
Здоров всім чи тут є якійсь секції бо боксу ?
-
Доброго дня Чи була в когось подібна ситуація: 4 роки проробила на українського підприємця неофіційно. З них тільки півроку була офіційно влаштована, звільнилась, бо поїхала закордон. На подачу на PR потрібно написати чи то лист чи що, що я в цієї людини дійсно працювала. Може в когось вже є зразок листа? Чи все таки звертатись до іміграційного консультанта? Буду дуже вдячна
-
Якщо роботодавець дасть вам reference letter, який відповідає цим вимогам, то зазначайте стільки місяців роботи, скільки він там зазначив www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
Як написати жалобу на цих кретинів що керують громадським транспортом
-
Постійно запізнюються, 1/3 not in service і ТД.