✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
А де шукали?
-
Місяць назад знайомий сантафе купив за 3к з сефеті
-
Забирайте, хто бажає
-
Без сейфті. Дешевле 3к не знаходив. Але за 3к то такий гроб
-
То не інфляція, а низька кількість авто та великий попіт
-
А двигун буде коштувати БВ 5-6к
-
На справді за 300 вже немає, мінімалка 600-800 і то не на ту машину яку треба, і стан буде сумнівний
-
Ціни з ЄС і Канадою нема сенсу порівнювати. Я там мав Хонду 98року, яку купив за 150€. Їздив 2р і ні копійки не вкладав
-
Якщо в тієї моделі двигун виносливий, то можна купляти. Друг купив Toyota Solara з пробігоб 400.000км і з рідним двигуном. Масла і проблем не робить
-
Досі не вкурю цього. У Польші знайомий купив гольфа за 1800€ а тут воно бляха від 6 почмнається, ще й мексиці криво зібране
-
Двигун можна взяти на разбірці за 300, але то лоторея, його там не перевіриш.
-
Перед ковідом так і було: купили авто за 11.000$, а продали після ковіду за 17.000$
-
Ринок. Попит будує пропозицію. Якщо б ніхто не купував задорого авто в Канаді, вони б коштувавли дешевше😉
-
Так, але досі не зрозуміло чому. Добре з тим сейфті, аде че немає TUV в Германії раз на 2 роки ?!
-
🔥 Вакансія: Асистент Операційного Менеджера 🔥 м. Вінніпег ❇️ З/П від $30/годину 👉 Основні вимоги: Англійська мова на рівні Advanced (розмовна), досвід в управлінні проектами від 3 років. 👉 Обов'язки: Робота передбачає керування проектами з установки зовнішньої та внутрішньої реклами, спілкування із підрядником, контроль виконання робіт, бюджетування, робота із документообігом. Досвід роботи із зовнішньою рекламою - вітається. Резюме відправляти до k.chystiakova@myrowich.com #робота #роботадляукраїнців #робота_для_українців #менеджмент #вакансія #вінніпег #Манітоба
-
Доброго дня . Плануєте перїхати на Флориду 😎🏠🏡🏘️потрібна допомога агента по нерухомості🌅 звертайтесь ! Допоможу в питаннях по нерухомості: купівлі продажу оренди Інвестиції Локація: Sarasota Country Charlotte county
-
Хто може допомогти з роботою ? Заздалегідь дякую !!
-
Відкритий до всіх варіантів
-
Що треба робити?
-
Я можу побудувати літак, скільки будете платити?
21 Jan 2023, 08:51
9595/24289
about 2 hours ago